Està clar que el cas de Daniel Sancho és una de les trames judicials més transversals de la història. Un succés terrorífic a Tailàndia que ocupava els titulars d'internacional, de successos i del cor, i és que Daniel Sancho no tan sols era un jove espanyol acusat d'homicidi, era el fill de l'actor Rodolfo Sancho, el nepobaby més desastrós de tota la llista. Teòricament, era un apassionat de la gastronomia, però sembla que el seu viatge a Tailàndia acabava amb el pitjor final que ens podíem imaginar. La trama ha estat envoltada de tota mena d'enrenous i aldarulls, discussions dels pares, una suposada relació entre l'acusat i la víctima, però per si tot això no ha estat suficient, ara ha sortit a la llum una altra dada que vincula a dos mons totalment diferents. Íñigo Onieva és el nou nom que ressona en les notícies del cas. Tranquil·la Tamara, aquest cop no es tracta de cap secret encobert. 

edwin arrieta daniel sancho rtve
Edwin Arrieta i Daniel Sancho / RTVE

Són unes dates clau per Daniel Sancho, després d'entrar a presó preventiva a principis del mes d'agost, ha estat el passat 9 d'abril quan ha començat el judici que determinarà la seva culpabilitat o la seva innocència. En aquests dies tots els personatges són clau, des del protagonista, fins a tots aquells que envolten a Edwin Arrieta, la víctima. Fins ara, les portades de la crònica social sobre el judici havien estat protagonitzades per Rodolfo Sancho, el pare de l'acusat, sembla que hagi agafat el rol de protagonista en els últims dies. Just el mateix dia de donar el tret de sortida al judici s'estrenava el documental on ell trencava el silenci, el seu testimoni inèdit per HBO. Molt fort. Però entre tots aquests aldarulls de part de la família de Daniel Sancho, la premsa rosa no s'oblida d'Edwin Arrieta, resulta doncs que Juango Ospina, l'advocat de la víctima, amaga un vincle que no ha pogut passar desapercebut. 

El marit de Tamara Falcó està sempre a tots els enrenous, o almenys, d'una forma o altra està vinculat a ells, resulta, doncs, que Íñigo Onieva i  l'advocat del moment són íntims amics. Així ho anunciava en exclusiva El Independiente, una amistat que es consolidava ja des de ben petits, van passar una infància junts i sembla que tot i les voltes que fa la vida, continuen en el mateix grup d'amics. Atenció, i és que el nom de grup d'amics no té pèrdua, The Curris. El nom prové de la famosa sèrie de ficció de “Fraggle rock”, tot igual d'elegant que els seus oficis. Juango Ospina formaria part del cercle més íntim, segons ells 'La Hermandad elegida' De fet, l'ofici del seu gran amic hauria estat de molta utilitat entre la colleta, l'advocat hauria tret a més d'un amic d'algun enrenou. I bé, si tots els col·legues són tan polèmics com Onieva, Ospina deu haver tingut feina per estona. 

Encara que els separin tres anys de diferència, l'edat no és cap impediment, segons ha explicat Lecturas haurien compartit tota mena d'activitats i passatemps plegats, i efectivament no va poder faltar a la boda. En els perfils de xarxes de tots dos els podem veure còmplices d'amistat. Junts han viscut viatges i, sobretot, l'activitat preferida d'Íñigo: centenars de comiats de solter. Deixant a una banda les burles sobre el marit de Tamara Falcó, Juango Ospina és considerat un dels advocats del moment, amb grans reconeixements a Portugal i aquí a Espanya, segons exposava La Razón. Un advocat de talla, i bé, a l'altura de tot l'enrenou. Pocs s'esperaven aquest vincle amb el prestigiós i valuós home de negocis que es casava amb filla de la Presley. Marit d'una duquessa, amic íntim de l'advocat més prestigiós del moment; tot i això, ens preguntem, i el prestigi d'Íñigo Onieva, on és? 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!