Quan semblava impossible trobar algú que estigués més p'allá que p'acá que Maite Galdeano, els astres s'han alineat per mostrar-nos el relleu en l'olimp de personatges inclassificables de la televisió. I justament, de la mà de la mateixa exconcursant de Gran Hermano i mare de Sofía Suescun.

La navarresa, als seus 51 anys, no havia tingut gaire sort en l'amor. Fins ara. Cupido li ha clavat una fletxa en forma d'un home que ens té amb els ulls com a taronges, especialment pel seu posat, amb la mirada fixa i aspecte d'estar a la lluna de València, com a mínim. Però Galdeano és feliç amb Rémi, que així es diu aquest científic i professor, així que ande yo caliente, ríase la gente. Això sí, algú li hauria de dir a la parella de l'exconductora d'autobusos que quan l'estiguin entrevistant, a ella, ell es mantingui serè i tranquil. Perquè si no, l'esperpent que es produeix davant de càmeres és dels que fa època. L'home, molt passat de rosca, parla a càmera, com si estigués recitant un mantra. Una visió molt creepy. Vegin:

"Estás de año sabático", li diu Galdeano... La sensació és que porta dècades sabático.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat