Els dimecres no li senten bé a Albert Rivera. Es passa tota la setmana sense ningú que el contradigui, muntant actes de España Ciudadana, fent tuits o al programa de la Griso. Però al Congrés dels Diputats troba que altres Grups Parlamentaris no li fan la gara gara. Els del PNB el tenen entre cella i cella, i són celles basques: no es tallen un pèl. Ciutadans fa bandera de suprimir el Concert basc que és més antic que Rivera i no li passen una. Parlant del 155 que somia Cs per Catalunya i que acabaria aplicant a Euskadi, el portaveu Aitor Esteban ha difós el vídeo de la rèplica que li va dedicar al líder taronja, que no parava de moure's al seu escó:

Als 25 segons del vídeo comença Esteban a ofendre's: "Pero madre mía. Parece que le mueva un ventrílocuo cuando está usted en la silla. ¿Es imposible que se esté quieto cuando intervenimos los demás? Sr. Rivera hágaselo mirar. Póngase un espejo o unos vídeos. No para usted. Le entra un tembleque". Aplaudiments als escons independentistes, la TV enfoca els diputats del PdeCat gaudint. A partir d'aquesta moment Rivera deixa de moure's, es toca els cabells i arrufa el nas al moment exacte dels 1:59 del vídeo. A la tribuna tampoc no para quiet.

albert rivera 1 EFE

Albert rivera 2 EFE

albert rivera 3 efe

EFE

rivera video pnb

@EAJPNV_Congreso

Rivera té un estil que agrada i irrita a parts iguals. Les xarxes i els partits nacionalistes se la tenen jurada. I al twitter del PNB han destacat un moment que no és gens neutre. Cadascú l'interpreta com vol.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat