Tard molt complicada la que diumenge 27 de desembre es va viure al plató de Viva la vida, programa presentat per Emma García. I és que un dels seus col·laboradors es va sincerar més que mai narrant el duríssim moment que està vivint i com de complicat se li ha fet, com a pacient crònic d'una malaltia letal, fer front a l'any 2020 marcat per la pandèmia del coronavirus. Pèls de punta.

Col·laboradors de 'Viva la vida', Telecinco

Col·laboradors de 'Viva la vida', Telecinco

Parlem del menorquí Quique Jiménez, conegut com a Torito, qui s'encarrega d'aportar la nota d'humor al programa dels caps de setmana d'Emma García. Un humor que diumenge passat es va tenyir de tragèdia quan Torito es va acomiadar de l'audiència, en motiu de la seva última secció de l'any 2020. Tornarà al 2021. "Entretenir en temps de pandèmia és súper difícil", va començar dient el de Menorca buscant la mirada de la presentadora de Telecinco. Tot seguit, amb la veu totalment trencada i fent esforços per no plorar, va deixar anar: "Aquest any ha estat súper complicat. Per als que som malalts crònics hem vist la mort a cada cantonada". Terrible.

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Per aquesta raó, el col·laborador de Mediaset, va revelar, està impacient perquè li posin la tan anhelada vacuna contra el coronavirus. "Sóc un dels primers en posar-me-la", va confessar. "Vaig començar l'any que em van canviar la medicació i per culpa d'això m'he engreixat molt", va sentenciar Torito. Una difícil situació personal que no és la primera vegada que esbomba davant de les càmeres. Al juliol del 2020, després de diversos mesos confinat, va tornar a Telecinco i plorant va parlar de la malaltia crònica que pateix. Una patologia de la que no va desvetllar el nom. "És difícil fer riure quan el cor plora", va afirmar. Serà millor l'any 2021 per a Torito?