Inés Arrimadas continua movent els seus tentacles posicionant-se de cara a liderar el seu partit després de les primàries. Després de l'esperpèntica topada barriobajera amb Francisco Igea, la montapollos està disposada a envoltar-se d'un nucli dur que li balli l'aigua, i entre aquests, un nom és damunt la taula, Toni Cantó. El síndic taronja a Les Corts valencianes té tots els números per fer de palmero avantatjat i per demostrar tanta confiança, ha fet un comentari abjecte made in Arrimadas carregat de rancúnia i mala bava.

canto arrimadas

A qui va adreçat? Evidentment, a algú relacionat amb el procés, l'autèntica obsessió de Cs, la seva raó de ser. Cantó voldria veure tots els independentistes tancats a la garjola a cadena perpètua, castigats a rebre fuetades si parlen en català o confinats a una cel·la fosca a pa i aigua cada vegada que gosin dir alguna paraula relacionada amb el dret a decidir dels catalans. En realitat, aquest actor vingut a polític, la veritable professió frustrada que arrossega és la de carceller. Com li agradaria a ell ser qui decidís sobre les vides dels polítics presos.

suc taronja toni cantó

@ tonicanto1

Cantó vomita el seu odi cap a Oriol Junqueras i Raül Romeva després que s'hagués confirmat que podran sortir de la presó per anar a treballar en aplicació de l'article 100.2. La junta de tractament de la presó de Lledoners ha acordat aquest dijous concedir-los un permís de sis hores diàries tres dies a la setmana. Massa per Cantó:

Entre les moltes respostes que l'han posat al seu lloc per demostrar un cop més la seva ràbia continguda, destaca la del periodista Rubén Sánchez, que li recorda els beneficis penitenciaris de qualsevol empresonat i li fot una nata amb la mà oberta recordant-li, de passada, l'escandalosa polèmica recent amb Andrés Betancor, membre de la JEC a sou de Cs com a assessor per resoldre reclamacions del partit i participant en debats decisius sobre el conflicte català:

tuit resposta a canto