Les portades del cor d'aquesta última setmana es resumeixen en dos rostres: Terelu Campos i Alejandra Rubio. Cal estar ben amagat a una cova per no haver-se assabentat que la filla de la Campos està embarassada de tres mesos i mig de Carlo Costanzia, un xicot amb qui les càmeres la van enxampar fa tan sols cinc mesos. La seva història d'amor començava amb polèmica i ara, tan sols unes setmanes més tard tots dos han anunciat a través de la portada de la revista ¡Hola! que es convertiran en pares amb 24 anys i 31 anys, i tan sols cinc mesos de relació. Una bomba que ningú ha acabat de pair, ni tan sols les protagonistes. 

La notícia convertia directament a Terelu Campos i a Mar Flores en àvies, i ensorrava del tot la poca reputació que li quedava a Alejandra Rubio, la neta de María Teresa Campos qui assegurava que mai vendria la seva vida ni viuria de la televisió. Després d'aquesta portada, el polígraf de Conchita diu que menteix. Des del passat dimecres, no han parat de saltar diverses notícies i rumors respecte a aquesta futura maternitat. Carmen Borrego i la seva germana Terelu, responien a totes les crítiques assegudes des dels seus respectius platós, intentant maquillar l'escàndol familiar. 

Alejandra Rubio i Carlo Costanzia embarassats / Revista ¡Hola!
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia embarassats / Revista ¡Hola!
Terelu Campos fumant / Antena 3
Terelu Campos el dia que va sortir l'exclusiva/ Antena 3

Ni 24 hores van fer falta perquè comencessin a sortir els plats bruts de la notícia: la parella de joves havia cobrat gairebé 100 000 euros per la portada, Alejandra Rubio apareixia fumant en un iot, passant públicament de tots els riscs que comporta per l'embrió. La xarxa s'omplia de mems i burles sobre la futura criatura i la maternitat de les Campos, la cigarreta serà el seu primordial accessori. D'altra banda, també destapàvem l'espant que vivia el futur avi de la criatura, Alejandro Rubio, l'únic personatge amb dos dits de front en tota aquesta telenovel·la. La seva filla es convertia en mare als 24 anys, i la seva exparella s'asseia al plató de ¡De Viernes! a desgranar de nou la bomba mediàtica. Terelu Campos no ha sabut gestionar ni enfrontar-se a la situació, està ensorrada.

Alejandra Rubio fumant / GTRES
Alejandra Rubio fumant en un bar / GTRES

 

Tot aquest enrenou ha esclatat en unes dates emotives per l'univers de Sálvame, i conseqüentment, per l'excol·laboradora del programa. Fa just un any que Telecinco expulsava al format d'entreteniment de la seva graella televisiva, i just fa tres anys ens acomiadàvem per sempre més de Mila Ximénez un dels rostres més mítics de Sálvame que moria després d'una lluita contra el càncer. El tercer aniversari de la seva mort ha fet emocionar a la Campos, dedicant-li unes paraules d'esperança per tot l'enrenou que li ve damunt:

Mila Ximénez i Terelu Campos / Instagram
Mila Ximénez i Terelu Campos / Instagram
Terelu Campos i Mila Ximénez / Instagram
Terelu Campos i Mila Ximénez / Instagram

"Se q ha pasado 1h y 23m del dia de su partida .. pero es q ella forma parte de mi vida todos los días .. y solo los q me conocen de verdad saben q la llevo conmigo desde q me levanto (...) siempre en mi vida diaria q es lo importante !! Amiga q 3 años tan difíciles !! Pero sé q me ayudarás!! Te quiero for ever !!" 

El drama ha explotat per Terelu Campos, qui es refugia en el record de la seva íntima amiga.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!