Després d'El programa de Ana Rosa Telecinco acaba d'estrenar Ya es mediodía, de la mateixa productora. Una nova tertúlia política amb connexions però encara més a la dreta. L'endemà que Paolo Vasile fulmini Las Mañanas de Cuatro, a la seva hora però pel seu primer canal estrena una tertúlia que és com l'antítesi de la que conduïa Javier Ruiz. Si a Cuatro vèiem Anton Losada o Ernesto Ekáizer, 24h després a Telecinco flipem amb Alfonso Merlos, un ultra habitual de 13 TV o la exdiputada del PP i actual portaveu de Libres e iguales, de la FAES, Vargas Llosa i tota la caverna, Cayetana Álvarez de Toledo. Necessita feina després de seu divorci amb un empresari multimilionari català, un Güell, que va dir libres e iguales però separados.

ya es mediodia 2 t5

Telecinco

Tractar amb aquests tertulians de la mort de Diana Quer és ensorrar el programa en la brossa de la ultradreta que reclama cadena perpètua. Cayetana es feia la setciències parlant dels immigrants del Aquarius i el govern de Merkel i insultava el govern Sánchez "porque nos sepulta con toneladas de propaganda socialista". Un tertulià li etziba "No querrás que hagan propaganda del PP" i la presentadora, una molt verda Sonsoles Ónega suplicava: "No me lo pongáis hoy más difícil". Volen fer d'ella una nova Cristina Pardo, la implacable presentadora del serrell a La Sexta,  però no li arriba a la sola de la sabata en taules i mala llet. Sonsoles ha deixat el blanc immaculat de les promocions i per l'estrena ha pensat: "A quién pretendo engañar... ¡azul pepero!":

Ya es mediodia  Sonsoles Onega5

ya es mediodia 3

Telecinco

La xarxa no li veu futur al programa. Telecinco a aquella hora porta anys fent Cámbiame, Pasapalabra o programes frívols. Enyoren Las Mañanas, veuen la presentadora inexperta, els tertulians massa de dretes i tot recorda Ana Rosa: plató, connexions, imatge, grafismes i repeteix col·laboradors i productora. 

Vasile no es caracteritza per la paciència. Las Mañanas de Cuatro van fer l'últim dia un 18% i aquest cocktail d'Intereconomía i 13 TV als migdies de T5 no sembla que atraurà el mateix públic de Cuatro. Vasile es torna a equivocar: ho tenia preparat per acontentar Rajoy i ara es troba que mana Sánchez. Ya es mediodía podria dir-se Ja és hora de plegar.