És una de les imatges d’aquesta Setmana Santa en el món de les celebrities. L’actriu i presentadora basca Tania Llasera ha lluït embaràs a la platja.

No és la primera criatura que espera la comunicadora, que ja va tenir el seu fill Pepe el gener de 2016. Amb el petit ha estat prenent el sol, mentre deixava veure el seu embaràs, prou notori tractant-se de només quatre mesos. Diez minutos en publica les imatges: 

Llasera combina ara la gestació del seu segon fill amb les gravacions del programa La Voz Kids, on és l’encarregada d’acompanyar els petits concursants abans i després de les actuacions.

La dolçor que exhibeix amb els nens en pantalla sembla dur-la de casa amb els seu fill. Les fotos del petit són una constant a Instagram, i l’actriu sembla estar-ne d’allò més enamorada. Un nen, per cert, que realment es diu José Bowie: van posar-li aquest segon nom en honor de David Bowie, mort la mateixa setmana que va néixer el petit.

Malgrat l'evident estima pel seu fill, Llasera va voler alertar uns mesos després del naixement que “la maternitat no és tan meravellosa com la pinten”. A la seva visió s'hi han afegit, amb no poc rebombori, altres comunicadores com la catalana Samanta Villar.