Tamara Falcó és filla d'Isabel Preysler, tertuliana de El Hormiguero, futura membre el jurat de Got Talent i sobretot cristiana, molt cristiana. Així ens ho ha fet saber sempre. La guanyadora de MasterChef Celebrity sempre es refugia en la fe i sobretot en la tradició que defensa la Bíblia. Tots sabem que no ha tingut massa bona sort amb l'amor, però el perdó és un dels valors primordials de nostre senyor, i la filla de la Preysler li perdonava de forma pública els maleïts nanosegons del metavers on Íñigo Oneiva apareixia petonejant-se amb una altra noia. El propietari de Casa Salesas és un pecador, i ella una santa, ho tenim clar. 

Després del perdó arribava la consolidació cristiana, amb una boda que complia tots els requisits cristians. Vestit blanc, puresa, un cura que quasi cala foc i una cerimònia ben completa abans de la celebració. Després d'aquest gran pas, continuava complint amb totes les seves missions com a cristiana. Junts a missa, i preservant la pietat i el règim de la Setmana Santa, ara només els queda el següent pas per continuar amb la missió: forma una família, un embaràs. Ana Boyer, la seva germana petita, recentment donava a llum al seu tercer fill, una criatura molt ben rebuda per la seva àvia Isabel Preysler que es mostrava visiblement emocionada, però sobretot deixava anar una perla per la seva filla mitjana. Només queda ella.

Des del primer selfie al mirall que ja es van coure els primers rumors, però, amb l'aniversari d'Íñigo Onieva han tornat a despertar furor. Recentment, la veiem posant a les fotografies tocant-se el ventre de forma dissimulada i en aquest últim post han aparegut els dos posant d'una forma sospitosa... Just abans de marxar a celebrar els 35 anys d'Íñigo Onieva es feien una fotografia al mirall on podem veure que ell l'agafa per la cintura, recol·locant les seves mans al ventre, i ella fent un número dos amb els dits. Una fotografia ben pensada per alimentar totes les suposicions, però a la vegada, no anunciar-ho sense una exclusiva sota el braç. Està clar que ells esperen la gran portada.

Els comentaris aviat s'han adonat d'aquest detall, i han començat a fer una llarga llista de suposicions, creant un debat sobre la seva maternitat. N'hi ha que creuen que tot forma part d'una estratègia per augmentar la fama i assegurar-se un bon preu per la portada: "La foto está hecha para crear especulación sobre embarazo… y lo peor es que lo consiguen! Así la exclusiva de hola va subiendo ceros… en fin…" D'altres creuen que el gest amb els seus dits significa el nombre de criatures que estan per venir: "Vendrán 2 hijos? Digo por su gesto en la mano" 

Tamara Falcó i Íñigo Onieva / Europa Press
Tamara Falcó i Íñigo Onieva / Europa Press

Està clar que la seva maternitat està damunt la taula... Tamara Falcó en té ganes, Isabel Preysler vol ser àvia, i el totpoderós ja els ha indicat el camí a seguir. De moment, però, sembla que haurem d'esperar a la gran portada en exclusiva per confirmar la gran bomba de l'any. Anabel Pantoja, Dulceida, Marta Riumbau, Hailey Bieber... tot apunta que la marquesa de Grinyó se sumarà a la llista d'embarassades. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!