Els presentadors de televisió, al llarg de la seva trajectòria professional, viuen moltes situacions i moments que de vegades no aconsegueixen treure's del cap. I és que per motius de feina parlen i entrevisten moltíssimes persones, de perfils i sectors molt diferents, que no tenen res a veure els uns amb els altres. Això mateix, de no aconseguir oblidar, és el que li ha passat a la presentadora catalana del programa Espejo Público, a Antena 3, Susanna Griso.

Així ho ha confessat la de Barcelona en directe en el seu espai matinal, deixant els seus companys de taula amb la boca oberta, ja que no s'esperaven les paraules de la periodista. Una situació incòmoda, amb el president del Govern, el polític socialista Pedro Sánchez, que no es tracta d'una cosa que hagi passat recentment, sinó d'un fet que va passar fa diversos anys. Tot i que Griso no s'ha atrevit a exterioritzar-ho fins ara. De què es tracta?

Susanna Griso Antena 3

Susanna Griso a Antena 3

Després d'unes llarguíssimes vacances d'estiu, Susanna Griso ha tornat al seu lloc de treball amb les piles més carregades que mai. Encara que també més nostàlgica que de costum. Si fa uns dies enrere, a la cadena SER, en una entrevista, va recordar com va ser la seva etapa com periodista, en els seus inicis, a l'emissora Catalunya Ràdio, ara ha tornat a fer la vista enrere per recordar un moment viscut amb Pedro Sánchez, que per molt que ho intenta no aconsegueix treure's del cap.

Ens remuntem a l'any 2016 quan la catalana presentava el programa Dos días y una noche. Espai en el que passava, com diu el títol, dos dies i una nit amb diferents líders polítics, per conèixer-los més de prop i que els espectadors del seu programa poguessin fer-se una millor idea de com eren. Una entrevista amb Sánchez de què Griso ha parlat ara per recordar un moment molt incòmode. "Va ser en un míting que ell estava a punt de donar i vam pujar a un autobús ple de militants socialistes que tot va ser... No vull repetir els comentaris que li van dir", ha començat recordant la periodista, que es va separar del seu marit Carles Torras el desembre del 2020. Recuperem imatges del moment a què es refereix la d'Antena 3:

susanna griso bus pedro sanchez

Suanna Griso i Pedro Sánchez a Antena 3

susanna griso pedro sanchez 2

Susanna Griso i Pedro Sánchez a Antena 3

susanna griso pedro sanchez

Susanna Griso i Pedro Sánchez a Antena 3

Comentaris que finalment, la de Barcelona, s'ha animat a revelar per no deixar els seus companys i espectadors amb la mel als llavis, fent allò de tirar la pedra i amagar la mà. Atenció a les paraules de la periodista: "Que guapo ets, que bo estàs, quin culet tens". Aquests són algunes de les floretes que els seguidors de Sánchez, dins de l'autobús, no paraven de dir-li fent referència al seu físic. I precisament lo de "quin culet tens", és una frase que Susanna Griso, segons ha revelat, "ho tinc molt marcat perquè li ho van dir dos o tres vegades".

Tot i que Pedro Sánchez no va ser l'únic en rebre floretes dins de l'autobús. La presentadora catalana també va ser molt afalagada pel seu físic. Destaca el comentari que un socialista li va dedicar només veure-la, mentre l'abraçava i li feia dos petons: "En persona estàs molt millor que a la pantalla. Molt guapa, de veritat, que et veig tots els dies", li va dir. Susanna, sense saber on posar-se, donava les gràcies i buscava la mirada còmplice del seu company càmera, just darrere seu gravant tota l'escena. Posats a recordar, confessarà també moments incòmodes amb Albert Rivera o Mariano Rajoy? Compartir és viure.