Quan Sofía Suescun no està concursant en un reality de Telecinco, fent de tronista a Mujeres y hombres y viceversa o dient que ha trencat amb l'enèsima parella, puja fotos a les xarxes socials. Sovint, de postures impostades, mirades a l'infinit i molts filtres fins aconseguir projectar la imatge que ella vol donar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA💫 (@sofia_suescun) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA💫 (@sofia_suescun) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA💫 (@sofia_suescun) on

Però una de les darreres imatges publicades ha provocat molta controvèrsia. En ella es veu la navarresa en roba interior explicant les bondats (després d'un acord de patrocini) d'una estoreta de massatges: "Enseguida notas un calorcito recorriendo el cuerpo al aumentar la circulación y al cabo de un rato los músculos se relajan. A mí me deja como nueva y descanso mejor. Cuesta describir la sensación, hay que probarlo". La polèmica, però, no ha vingut per fer publicitat, ni per la roba que duu posada, sinó per la cara que fa. Un rostre que molts consideren que està a) tan operat, b) tan ple de filtres, que no sembla ni ella:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amores!!! Un masaje energizante con @pranamat_esp nunca viene mal. Como sois muchos los que me preguntáis sobre el set de masaje, he decidido explicaros cómo funciona. No va enchufado ni tampoco se mueve. Sólo tienes que tumbarte encima y las florecillas son las que dan el masaje al presionar sobre ellas con el cuerpo. El masaje de #MiPranamat es fuerte 🙈, pero es lo que lo hace beneficioso. Enseguida notas un calorcito recorriendo el cuerpo al aumentar la circulación y al cabo de un rato los músculos se relajan. A mí me deja como nueva y descanso mejor. Cuesta describir la sensación, hay que probarlo. A mí @pranamat_esp me va de lujo. Besos para todo@s!!! ❤️

A post shared by SOFIA💫 (@sofia_suescun) on

"¿Eres tú?", "Que te ha pasado en la cara? no sales muy favorecida",  "Tanto gym, te ha cambiado la cara y todo", "Te has pasado de filtros, no pareces ni tú", "Sales rara"... Suescun volia vendre la moto de la màquina de fer massatges i haurà sortit més tensa que mai després de comprovar el que s'ha generat a la xarxa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat