Encara que l'últim any s'ha parlat més de Will Smith per la bufetada que li va donar al còmic Chris Rock a la gala dels Òscar de l'acadèmia i per la seva relació amb Jada Pinkett Smith, el cert és que el protagonista de 'Soy Leyenda' va tenir una molt respectable carrera en la música, sent el primer artista de hip-hop en guanyar un Grammy, al costat del llegendari DJ Jazzy Jeff. Will Smith ha decidit tornar al rap, el gènere musical que estima, encara que fer-ho des del format podcast en un programa que portarà el nom de 'Class of '88', tal com afirmen diferents mitjans.

La col·laboració en el podcast fa un cop d'ull a l'any que va ajudar a llançar el fenomen cultural global del hip-hop. En cada episodi, el famós s'asseurà amb alguns dels artistes més influents de l'època, incloent Queen Latifah, Salt-N-Pepa, Darryl 'DMC' McDaniels, Rakim, Fab 5 Freddy, DJ Jazzy Jeff, Chuck D, J.J. Fad i DJ Red Alert, per celebrar l'any emblemàtic per a la música. Encara que el hip-hop tenia el seu lloc en la música abans de 1988, aquell any va ser un període definitori per al gènere. Des de la música, la moda i el cinema, aquell any va donar origen a artistes i creatius que van deixar la seva empremta en la indústria de la música i encara són recordats avui dia. També va veure almenys una dotzena d'àlbums llançats, que es van convertir en clàssics influents.

La celebritat, qui té una perspectiva personal de la indústria per ser membre del duo de hip-hop DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince, així com protagonista del reeixit programa dels anys 90 'The Fresh Prince of Bel-Air', comparteix amb els oients els moments emblemàtics, els àlbums i els artistes que van inspirar el gènere. Els episodis també inclouran material d'arxi, històries no explicades i records personals de Will Smith. "El hip-hop ha estat una part central de la meva vida durant més de quatre dècades", va dir la celebritat. "Estic emocionat de compartir les meves experiències de primera mà i les d'algunes de les llegendes més grans del hip-hop mentre explorem els orígens d'un dels gèneres musicals més influents de la història". 'Class of 88′ es va estrenar el 26 d'octubre a Amazon i Audible, i ja és un dels podcasts més escoltats de l'any. Will Smith és un tipus que ho ha fet pràcticament tot en la vida, i tot amb el màxim nivell.

'Class of '88' promet traslladar potser del genero del hip-hop

Si bé el rap és només un dels molts talents de Will Smith, la seva tornada a aquest gènere musical sens dubte genera interès i curiositat entre els seus seguidors i oients del podcast. 'Class of '88' promet ser un viatge emocionant a través de la música i la cultura d'una època inoblidable en la història del rap.

La producció d'aquest podcast té molta trajectòria

La sèrie està produïda per Wondery, Audible, Westbrook i Awfully Nice. Wondery és una empresa d'Amazon coneguda per produir podcasts populars com a Dr. Death, Dirty John i The Shrink Next Door. Audible és una empresa d'audiollibres i podcasts propietat d'Amazon. Westbrook és una empresa de mitjans fundada per Will Smith i Jada Pinkett Smith. Awfully Nice és una productora fundada per Jesse Hertzog i Eli Horowitz.