Shakira i Piqué són una de les parelles més consolidades del panorama internacional. Si ens remuntem gairebé 12 anys enrere no ens atreviríem a dir que anaven a durar. El seu amor s'ha consolidat i han format una família amb dos nens, Milan i Sasha. El seu estil de vida no és gens convencional. A causa dels seus compromisos professionals passen massa temps fora de casa i, de vegades, si la cantant està de gira és probable que no es vegin en setmanes. Potser aquest sigui el secret de la seva relació.

En tots aquests anys Piqué i Shakira no s'han casat. En una entrevista la colombiana va assegurar que el matrimoni li dona "al·lèrgia". "El matrimoni m'espanta", confessava davant de l'atenta mirada del públic. "No vull que em vegi com la seva dona, sinó més com la seva noia. És com aquella fruita prohibida, prefereixo mantenir-lo atent i que pensi que tot és possible depenent del seu comportament", advertia Shakira.

La selfie más romántico de Shakira i Piqué

Shakira i Piqué / XARXES

Però en aquesta relació les discussions tampoc no han faltat. Fins i tot al mig del carrer. Gerard Piqué i Shakira tenen caràcters diferents, encara que es complementen. Una de les grans disputes de la parella sempre ve motivada pel futur. La de Barranquilla és feliç a Barcelona, però sempre ha expressat el seu desig de tornar a Miami. Allà té la seva discogràfica i passa gran part del seu temps a l'altre costat del bassal pels seus compromisos professionals. A Espanya amb prou feines treballa. La colombiana està esperant el dia que Piqué renunciï al futbol per fer les maletes, però sembla que aquell dia mai no arriba.

El futur de Piqué en el futbol

Malgrat l'avançada edat de Piqué per jugar a futbol, encara es veu amb forces de donar-ho tot pel Barça. Com ja va dir en alguna entrevista, mentre es vegi amb força serà a l'equip, encara que sap perfectament que li queda poc temps. No obstant això, també és probable que Piqué aguanti una temporada més i després posi el fermall de la seva carrera a la MLS. Així ho va dir fa uns anys. "Estan creixent les dues, encara que amb models diferents. Vaig llegir que la MLS és la setena Lliga en afluència de públic als estadis, després de les cinc grans i d'una sisena. Els aficionats cada vegada estan més enganxats al futbol als Estats Units. A la Xina no crec que hi vagi, però als Estats Units ja veurem", ha començat el jugador del FC Barcelona.

Shakira i Piqué pugen la temperatura a Halloween

Shakira i Piqué / xarxes

"Sempre he dit que m'agradaria retirar-me al FC Barcelona, però seria una opció atractiva en uns anys, sempre que em vingui de gust continuar jugant a futbol", ha detallat després en l'esmentada entrevista. Ara mateix jugar a la MLS no és tan prioritari ni atractiu per a ell, però en absolut està descartat i seria una bona opció per a Shakira.

Què passarà després? Encara és una incògnita, però és molt probable que els desitjos de Shakira no es compleixin o si es compleixen encara que visquin a Miami, Piqué passarà molt més temps a Barcelona. Els projectes empresarials del català són infinits i tot un èxit. No els pot deixar així com així. Compta amb la seva empresa de videojocs Kosmos o el FC Andorra, entre d'altres. És més, en més d'una ocasió va revelar que li encantaria posar-se al capdavant del Barça en la junta directiva fins a arribar a ser president.

Fa un parell d'anys Shakira i Piqué van canviar als seus fills d'escola perquè aquests perfeccionessin el seu anglès a fi d'anar-se'n a viure fora d'Espanya. Semblava que aquest moviment era clar, però no. La parella continuarà a Barcelona. Sembla que la colombiana s'ha fet a la idea d'això. Per amor.