L'any 2020 serà (també) l'any Rosalía i qui ha tingut vista és el fabricant de pneumàtics del calendari més famós del Planeta. Pirelli ha substituït els calendaris de dones despullades que penjaven als tallers mecànics per un de dives de la música i estrelles del cinema. Enguany la temàtica serà Julieta, l'amant suïcida de Shakespeare, i la fotografia que il·lustrarà el mes Rosalía és obra del fotògraf Alessandro Scotti. Al web de la marca de les rodes ja llueix en la seva esplendor. La millor Julieta possible:

rosalia calendari pirelli

pirellicalendar.com

L'amor té moltes cares però només un nom: A la recerca de Julieta. És l'eslògan del millor calendari del món per un any de numerologia màgica, el vint vint. Han triat nou famoses mundials per interpretar el paper de Julieta, entre les quals hi ha actrius com la britànica Emma Watson o la nord-americana Kristen Stewart i la cantant catalana Rosalia. Tan de bo ella sigui el mes d'agost, que és càlid i dura més dies.

emma watson pirelli

Emma Watson

kristen stewart pirelli

Kristen Stewart

Watson, Stewart i Rosalía. Dues dones lànguides i anglosaxones, pàl·lides i desmenjades, i una catalana que és un tro llatí i mediterrani molt més proper al mite italià de Julieta. Si Shakespeare aixequés el cap diria: tra tra.