Rosalía és dues persones: la gran artista internacional a l'escenari i Rosalia Vila a la vida quotidiana. La meravella és que no amaga la segona part. Sap d'on ve i sovint mostra la seva rutina. Una és la lluita contra la ressaca o els kilos. La de Sant Esteve està molt en forma per ballar el que balla als videoclips i concerts però, com a tothom, li costa. Aquest dimecres s'ha despertat volent explicar a Instagram pels seus 10 milions de followers que dina això:

rosalia 0

rosalia 1

rosalia 2

rosalia insta

instastories

Dins el cotxe es grava crospint-se un cogombre tallat fi. I se'l pren amb bastonets de menjar xinès per fer-lo durar. La seva cara és impagable. El missatge aclareix que no és per ressaca ni tampoc és el que dina cada dia. Es per redimir-se de les xuxeries que ha esmorzat, ella que és amant del dolç.  "Trying to redeem myself por el candy que comí para desayunar". Spanglish per fer-se entendre a tot el Planeta. Amargada com un pepino i divertida autoparodiant-se

rosalia 0.0

rosalia

@rosalia_vt

Com deien a la sèrie de TV Fama: "Buscáis la fama pero la fama cuesta y aquí es donde vais a empezar a pagar con sudor". Si es vol lluir s'ha de patir.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat