Bea Talegón, columnista d'El Nacional, sembla que ha estat purgada del programa de Risto Mejide. El qué és segur és que ha estat censurada de moment. Veurem si hi torna a aparèixer. La tertuliana va destapar que Todo es mentira menteix els seus espectadors. Dijous passat, quan Risto s'adreçava a Talegón a través del televisor sense que ella fos una de les convidades, la va desafiar que truqués en directe. Però el programa els dijous va gravat. L'espai d'actualitat de Cuatro que s'emet a les 4 de la tarda es gravava a les 11:30 del matí. A mig programa Mejide va marxar a Barcelona on viu la seva dona i la seva filla acabada de néixer.

risato rellotge cuatro

Cuatro

Després que Bea Talegón denunciés la gran mentida d'un programa d'actualitat enllaunat, en el següent programa amb Risto presentant,el publicista ha estat tota l'estona dient l'hora. Mejide mira el seu rellotge de canell i fa un gag intern: "Son las..., bueno luego diré la hora, que sino...". El programa només es grava dijous, d'11:30 a 13:30, però Risto no rectifica l'ofensa a Talegón. Tenien pactada la presència de la tertuliana per dilluns i la van tornar a desconvocar. Talegón ha dit prou:

La periodista no sap si tornarà. En el seu lloc hi ha Joan Carles Girauta , enviant a la merda literalment altres contertulians. Convidar Bea Talegón suposa tractar el joc brut de fer-la passar per covarda que no truca quan era impossible perquè no s'estava televisant en directe el desafiament de Risto Mejide. Una cosa és show i l'altra ensorrar una periodista sense motiu. Els seguidors de Talegón li diuen que no hi torni:

rito bea cuatro

Cuatro (Arxiu)

risto girauta Cuatro

Cuatro (programa de dilluns 25 de novembre)

El programa de dilluns va fer un 4,6% a Espanya i un 5% a Catalunya. Per sota de la mitjana de la cadena. Mejide prefereix Girauta a Talegón.

----

PD: Bea Talegón ha decidit no tornar mai més al programa. Aquí tenen les seves raons: Bea Talegón plega farta del programa de Risto Mejide, posant-lo a parir

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat