Got Talent segueix amb les semifinals d’aquesta tercera edició, evidenciant la tensió que comporta fer-ho en directe. I una setmana més, si es parla d’aquest concurs, no és per les actuacions dels participants, sinó per una picabaralla entre els membres del jurat.

Tenir Risto Mejide allà és sinònim de polèmica assegurada, i ara ha estat un comentari seu el que ha generat molta controvèrsia a Twitter. Tot va començar amb l’actuació de tres ballarins que va entusiasmar Edurne i Eva Hache. Es van posar d’acord per donar-li l’únic pas d’or de la nit, però no van veure secundada la seva proposta. I és que ni Jorge Javier ni Risto estaven a favor de fer-ho.

Va ser llavors quan va arribar la frase del publicista que no va agradar gens: “El que ha passat aquí és que elles dues han començat la vaga -feminista- 20 minuts abans”. Instantàniament la xarxa va començar a atacar-lo, titllant-lo de “masclista” i “inoportú” entre qualificatius molt més durs.

Risto 2  got talent

Jorge Javier va fer cara de circumstància, tot just abans que el presentador, Santi Millán, sortís en defensa de les noies: “El que ha passat és la constatació del que passa sempre, que les dues dones han demostrat tenir més criteri que els dos homes”.

Davant d’això, Jorge i Risto no van callar. I mentre el publicista l’acusava de voler quedar bé, el presentador de Sálvame es mostrava molt enfadat: “És el pensament més masclista que s’ha pronunciat en totes les edicions”.

jurat  got talentFes clic a la imatge per veure el moment, que comença a partir del minut 6:25 / Telecinco

Que el programa sigui en directe permet que el jurat vagi controlant com la xarxa reacciona davant tot el que passa a plató. Va ser així com Risto va adonar-se que s’havia convertit en tendència a Twitter pel seu comentari masclista. I davant l’allau de crítiques, va veure’s obligat a defensar-se: “Ojalá triunfe la huelga”, va dir excusant-se, assegurant que el seu comentari es tractava d’una broma.

Laura Escanes, mentrestant, s’ha mostrat molt compromesa amb aquesta vaga feminista. Durant tota la setmana ha anat publicant imatges de dones reivindicatives, publicant xifres sobre la diferència salarial entre moltes d’altres.

Com actuarà Risto durant aquesta jornada?