Ana Obregón deixa tots gelats amb la notícia de la dècada. A les dotze de la matinada, avançant-se al seu llançament als quioscos, 'Hola' feia pública la seva exclusiva de què està parlant tothom. Per a sorpresa de tots, un secret que només coneixia Alessandro Lequio, la presentadora ha estat mare d'una nena per gestació subrogada als 68 anys d'edat. A la portada, l'actriu apareix subjectant la nounada, a l'interior se la pot veure a la cadira de rodes en les quals surten totes les mares que acaben de donar a llum un nadó.

La presentadora no ha aconseguit oblidar a Álex Lequio, el seu fill va morir el maig de 2020 a causa d'un càncer. Això va deixar un gran buit en ella irreemplaçable. La biòloga es va recolzar en els seus pares, però aquests també han mort. El 2021 la seva mare i el 2022 el seu pare. Tampoc no és ja amb ella la seva gosseta Lluna. Ana es va quedar completament sola.

Segons la revista, només Alessandro Lequio i les seves germanes eren coneixedores d'aquest procés que havia iniciat Ana. La nena va néixer a Miami el passat 20 de març i l'embaràs es va produir el juny de 2022, just quan Álex hagués complert 30 anys, i després de la mort del seu progenitor. En total secretisme, la madrilenya va viatjar a Miami el 16 de març en apropar-se la data de l'enllumenament.

Ana Obregón es va quedar totalment sola el 2022

Ana Obregón està rebent nombroses crítiques per "comprar" una nena per cobrir el buit que li ha deixat Álex Lequio. Alguns usuaris en xarxes socials la titllen de tenir "la barruda" i de "robar una mare". Uns critiquen el procés i d'altres fan referència a l'avançada edat de la presentadora, gairebé 70 anys.

Aquesta sorprenent notícia ha tornat a posar a debat el tema de la gestació subrogada, del qual encara hi ha molt desconeixement i que a Espanya és totalment il·legal. Als Estats Units, el preu de la gestació subrogada varia entre els 110.000 i els 170.000 dòlars. Aquest pressupost ja inclou honoraris d'agència, compensació i despeses substitutes, honoraris legals i costos mèdics en una clínica de fertilitat.

https://www.youtube.com/watch?v=EUyQ6szJHkA

Segons on es dugui a terme el procés, la tarifa varia. Cada país té la seva pròpia. Per exemple, a Califòrnia la demanda és més alta, i per aquesta raó el preu és més gran. Hi ha una diferència d'entre 5.000 a 10.000 dòlars.

Una part d'aquests diners es donen a la mare gestant, que busca desesperadament un ingrés. Se li sol pagar un mínim de 35.000 dòlars. Els costos de procediment mèdic, on es requereix un cicle de fertilització in vitro, són d'uns 40.000 dòlars. S'inclouen medicaments, honoraris i proves de laboratori.

En el preu final ja s'inclouen altres despeses com a honoraris legals, assegurança mèdica per al seu gestant i despeses diverses. Quant a la cobertura de l'assegurança, això ajudarà a pagar l'atenció mèdica del seu gestant subrogada durant l'embaràs i el part.