Des que va començar l'estiu i van pujar les temperatures les celebrities que utilitzen Instagram comencen a bombardejar amb fotografies en biquini i banyador des d'alguna platja paradisíaca o des d'algun vaixell de vacances. Alguns, però, són a punt de començar uns dies de descans i encara estan preparant les maletes. Com l'actriu i presentadora catalana Sònia Ferrer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Ferrer (@soniaferrer) on

Actualment només la poden veure els espectadors de Telemadrid, amb els programes Buenos días, Madrid i De todo corazón. Abans, però, va ser una habitual d'Amigas y conocidas o Gente a TVE. Però la gent no ha rebut amb els braços oberts la nova imatge que Ferrer ha pujat a les xarxes socials. De fet, ha provocat l'efecte contrari. No perquè presenti en societat la seva gosseta Duna. Tampoc perquè provoqui enveja explicant els seus plans per aquest estiu ("selección de bikinis para meter en la maleta porque.... ya huelo a vacaciones!!!!!!!"). El que ha encès les alarmes és l'extrema primesa que es veu, precisament vestint un d'aquests biquinis que s'està emprovant la presentadora.

Alguns companys, com Chenoa, l'han elogiat ("bellezón"), així com molts dels seus fans, que defensen que llueixi com vulgui i se senti orgullosa del seu cos. Immediatament, però, molts seguidors li han expressat la seva preocupació: "Estás un poco delgada, unos quilitos te venían bien"; "Dios, qué delgada"; "tanta flacura no es bonita". Si fa uns dies va ser Celine Dion qui va deixar intranquils els seus seguidors, ara li ha tocat a la catalana passar pel judici de la xarxa.