Cada tarda hi ha tres concursos que lluiten per l'audiència a la tele: Pasapalabra, Boom i Ahora caigo. El que presenta Arturo Valls amb forats a terra a Antena 3 que es grava a Barcelona, concretament a Esplugues, arribava dimarts a un moment culminant. Feia gairebé dos anys que un sol concursant no aspirava a endur-se tot el premi en el duel final: cent mil euros. Un noi de 19 anys de Sitges i estudiant de Dret, Fali, derrota sense comodins la desena concursant quan ella no encerta una pregunta sobre tele. Concretament una sèrie que emet Neox, la cadena d'Atresmedia. La sèrie és Dos chicas sin blanca.

ac a3

Antena 3

La pregunta és  "Para poder abrir su propio negocio, las protagonistas de la serie Dos chicas sin blanca trabajan juntas como..." La sabríeu? comença per ce i la concursant respon "comuneras". Nooooooooo. El de Sitges s'ho emporta tot. La resposta correcta era "camareras". Valls exclama "Por favor, quien no arriesga no gana y Fali se lleva los 100 mil €". Fali de Sitges només diu "Mis abuelos van a flipar". Aquí veureu el vídeo:

concurs a3

Antena 3 (Clica la foto per veure el vídeo)

Pels qui no vegin el concurs, a Catalunya va tenir un seguiment de dues-centes mil persones i un bon 12,8% a l'hora de Tot es mou de la Melero. Aquest és el seté cop en la història que dona el premi màxim.

dos chicas sin blanca

La sèrie de Neox de les cambreres la veuen quatre gats però la pregunta es podia respondre amb les lletres que oferia Ahora caigo. I comuneres no és cap ofici. Històricament eren els partidaris de les Comunitats de Castella.