Dua Lipa no només conquereix les llistes d'èxits musicals, sinó que també podria estar fent incursions en el món del cinema de la mà d'un dels directors més reconeguts d'Espanya: Pedro Almodóvar.

Dua Lipa treballarà amb Pedro Almodóvar?

Les pistes que apunten a aquesta col·laboració són cada vegada més evidents, i els fans d'ambdós ja es freguen les mans amb la possibilitat de veure'ls treballar junts. Tot indica que l'artista podria convertir-se en la nova musa del cineasta, unint-se a un selecte grup d'actrius que han marcat la seva filmografia. Els seguidors de la cantant estan emocionats per veure-la compartir una reunió amb el cineasta, que actualment es troba filmant la seva primera pel·lícula en anglès, mateixa en la qual la cantant de 'Cold Heart' podria convertir-se en la nova 'noia Almodóvar', tal com necessita Revista Clase en el seu lloc web.

Recentment, la intèrpret de 28 anys va ser captada en un restaurant de Madrid juntament amb les actrius Julianne Moore i Tilda Swinton, les tres talentoses dones compartint taula amb el reconegut cineasta espanyol de 74 anys. El cert és que la trobada va ser immortalitzada en una fotografia feta i compartida a les xarxes socials pel germà del director, el productor Agustín Almodóvar.

El germà de Pedro Almodóvar va acompanyar la publicació amb el següent missatge: "Dua Lipa visita #LaHabitaciónDeAlLado. Julianne, Tilda, Pedro, Dua". Es pot destacar que el post fa referència al nom de la pròxima pel·lícula del cineasta, el seu primer projecte completament en anglès que va començar a filmar-se a Espanya durant el març i que, d'acord amb els reports, narrarà la història d'una mare imperfecta i una filla rancorosa separades per un gran malentès.

Segons l'esmentat mitjà, Almodóvar, conegut per diversos projectes com 'La piel que habito' i 'Todo sobre mi madre', va elegir el restaurant BiBo, un exclusiu lloc que ofereix els millors plats de la cuina andalusa, per gaudir d'un bon moment en companyia de les protagonistes de la seva pròxima pel·lícula i de Dua Lipa, qui en diverses oportunitats ha manifestat la gran admiració que sent per l'espanyol.

Dua Lipa va ser captada als carrers de Madrid

Els fanàtics de Dua Lopa estan eufòrics perquè també la van poder captar caminant pels carrers de Madrid durant la resta del cap de setmana en companyia de l'actor Callum Turner, el seu nuvi. La possible aparició de Dua Lipa a la pel·lícula d'Almodóvar no seria la primera a la pantalla gran. Recordem que el seu debut va passar amb una petita participació en la pel·lícula 'Barbie' a l'estiu de l'any passat, mentre que amb la cinta 'Argylle: agente secreto', estrenada al febrer, la famosa va poder tenir una millor oportunitat per mostrar el seu talent en l'actuació. Encara que els rumors que Dua Lipa treballarà amb Pedro Almodóvar sonen amb molta força, la realitat és que la cantant està a punt per estrenar 'Radical Optimism', el seu tercer material discogràfic que arribarà a les plataformes de streaming el proper 3 de maig. Un projecte del qual els seus fans ja han pogut escoltar les cançons 'Houdini' i 'Training season'.