El canal de Youtube de Pilar Rahola creix de manera exponencial. El vídeo d'aquest dilluns sobre l'anticatalanisme i ignorància que destil·len les paraules de Verónica Forqué a Telecinco ja acumula centenars de milers de visionats, molts d'ells pirates. Alguns tuitaires han robat el vídeo de Rahola i acumulen centenars de milers de clics. Un exemple: aquest acumula 160 mil visionats. Ella ja els ha respost, blocant energúmens:

pilAR rAHOLA YT

Rahola vs. Forqué, Youtube

La repercussió ha estat tanta, articles als diaris ABC, El Periódico, Libertad digital i altres mitjans unionistes o de la caverna, que els polítics de Ciutadans han tret a passejar l'enveja per la seva repercussió i l'odi contra tothom qui defensi la llengua catalana:

jordi cañas mes 324 

Jordi Cañas, TV3

Tots els fatxes, ultres i taronges difonent Rahola i les seves paraules de dignitat en defensa de la llengua que ells detesten. No difonen les mentides de la Forqué, que deixen l'unionisme com a ignorant. Desenes de tuits qüestionant que l'idioma català es parlava fa mil anys. Les Homilies d'Organyà els deu semblar un programa de TV3. Rahola els respon enfotent-se i molts tuitaires donen suport a les enormes veritats que diu Rahola al vídeo:

La clau no és que Ciutadans insultin, que ho fan sempre, sinó com amaguen la Forqué. Els fa vergonya. La veritat és que Verónica Forqué no ha conegut un català que no sàpiga parlar castellà en la seva punyetera vida.

-------

AQUEST ÉS EL VÍDEO SENSE PIRATEJAR: