El programa Todo es mentira ha volgut aprofitar uns vídeos del programa Madrileños por el mundo on es veu uns ciutadans espanyols que han emigrat a la ciutat belga de Waterloo. Una unionista passejava davant la Casa de la República i el programa de Risto s'escandalitzava pel preu del lloguer "Cuatro mil doscientos euros, un escándalo". Dues banderes d'Espanya, dues comptades, en el reportatge penjant de balcons de la ciutat.

rahola waterloo 4

Cuatro

La madrilenya unionista criticava que Carles Puigdemont hagués triat una ciutat en una zona, segons ella, gens independentista. És gairebé fronterera entre la zona de Valònia i la de Flandes. Però la senyora insistia que als veïns de Puigdemont no els agrada el president català. Rahola ho ha negat aportant el seu testimoni personal. Ha passejat pe la ciutat al costat de Puigdemont.

Trobada d'estiu Waterloo Puigdemont Rahola

twitter

Pilar Rahola: "Supongo que sí, que las banderas españolas las pusieron por él. Pero es una minoría. Yo he paseado con él y los belgas lo adoran. Le saludan amables con un 'Bonjour, messieur le president".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat