Paz Padilla passa un dels seus moments més delicats, en el pla laboral. El passat 20 de gener va protagonitzar una forta discussió a plató amb Belén Esteban. Discussió que va acabar amb l'abandonament de Padilla del programa Sálvame, una hora i mitja abans que acabés l'espai. Des d'aleshores, la còmica no ha tornat a aparèixer a Sálvame ni en cap altre format de la cadena. I tampoc està previst que ho faci perquè, tal com va avançar la revista catalana Lecturas fa uns dies, la cadena de Fuencarral ha decidit acomiadar l'actriu per incompliment de contracte. Un acomiadament que arriba després que Padilla firmés a l'estiu del 2021 un contracte de llarga durada amb la cadena. Tot molt complicat.

Pau Padilla / MEDIASET

Paz Padilla / TELECINCO

Una delicada situació de la qual Paz Padilla, encara que molt a la seva manera, ha parlat. Ho ha fet a través d'una foto que ha compartit a les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, on acumula l'extraordinària xifra de més de dos milions de seguidors. Foto en la qual apareix al seu pas per la perruqueria, amb el cabell ple de paper d'alumini, fent-se metxes, i posant una cara força estranya. Una perruqueria que ha servit a Paz Padilla per inspirar-se i dedicar el següent missatge tant al programa Sálvame, com a la cadena de l'italià Paolo Vasile, de la qual recentment s'ha quedat fora després de treballar en ella durant els últims tretze anys, que es diu aviat. Estem parlant d'això:

pau padilla missatge salvame

Paz Padilla / INSTAGRAM

"Renovar-se o morir. Si canvies la manera en què mires les coses, les coses que mires, canvien". Aquestes han estat les profundes paraules de la còmica, un tant filosòfiques, per pronunciar-se sobre la seva sortida del programa de les tardes Sálvame i Mediaset, grup de comunicació en el qual ha guanyat grans quantitats de diners. Unes paraules que desconeixem si els seus antics companys de programa respondran, o optaran per fer com si res. Ara que ja no està vinculada a Mediaset, Paz Padilla està centrada amb la seva obra de teatre, en les col·laboracions que té a les seves xarxes socials i també amb la botiga de roba i complements que comparteix amb la seva filla Anna Ferrer, que recentment s'ha operat el nas fins al punt que sembla una altra persona. A més del teatre, xarxes socials i la botiga de roba, Paz Padilla també està ocupada pensant si demanda o no al grup Mediaset per acomiadament improcedent. Així ho assegura la revista Semana en la seva edició del dimecres 9 de març. Mateix dia, per cert, que la revista ¡Hola! assegura que la còmica andalusa, veient com de bé està funcionant la seva obra de teatre i llibre, estaria estudiant la opció de fer una pel·lícula parlant de la seva pròpia vida. Una pel·lícula on Paz Padilla, entre d'altres coses, repassaria des de els seus inicis com a actriu fins a la mort del gran amor de la seva vida, el seu marit, Antonio Juan Vidal, a causa d'un càncer amb només 53 anys. S'alçarà Paz Padilla amb un premi Òscar?