El Pare Noel ja ha baixat per moltes xemeneies. El Tió ja ha cagat i fa via cap a la muntanya fins l'any vinent. Queden els tres Reis Mags a la recàmera. Però ja són molts els que a dia d'avui gaudeixen dels regals que han tingut per aquestes dates. A casa dels Padilla no ha estat una excepció.

paz padilla

@paz_padilla

La presentadora de Sálvame Paz Padilla ha celebrat el Nadal amb la seva família, a Cadis, i el regal que li ha fet el Pare Noel de part seu a la seva mare no ha deixat indiferent ningú. La xarxa ho ha aplaudit amb enveja. I la receptora, Dolores Díaz, encara es frega els ulls incrèdula. Primer li va caure una pota de pernil, que ja per ella mateixa és motiu de joia i celebració. Però el tiberi no venia sol. Venia acompanyat d'un "Bin Laden", que és com alguns anomenen, des de l'època en que se'l buscava, als bitllets de 500 euros perquè és molt difícil trobar-se'ls.

mare paz padilla2

@paz_padilla

La mare de l'humorista, de 92 anys, va rebre el regal amb il·lusió, incredulitat i una espontània reacció, agafant-lo i donant-li petons i mirant-se'l i tornar-lo a mirar entre els riures de la família:

Hi ha qui dirà que és un regal molt materialista, que és més maco un dibuix, un pijama, unes sabatilles d'estar per casa, una bufanda, uns bombons o una foto emmarcada. Si més no, més personal.... Mentre molts pensen això, la senyora Dolores deu pensar 'Panxa plena, no té pena' mentre continua mirant i petonejant el bitllet.