Les xarxes, ja se sap, no en perdonen ni una, i ara Paula Echevarría ho està vivint en la seva pròpia carn.

Per primer cop en els darrers mesos, l’actriu no és notícia per la separació de David Bustamante: les seves paraules sobre el feminisme han aixecat els ànims a Twitter.

echevarria fragancia   efe

EFE

De fet, sembla que Echevarría no té del tot clar què significa la paraula feminisme. L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) la defineix com a “moviment social que denuncia la submissió tradicional de les dones als homes i promou l’equiparació de drets entre els dos gèneres”, és a dir, la igualtat... però per a l’actriu es tracta només d’un “extrem”.

“Jo crec que no cal ser feminista ni masclista, crec que els extrems mai són bons ni per una banda ni per l'altra", ha etzibat en una entrevista a Zeleb. En aquest sentit, es reafirma dient el següent: “No crec que calgui anar a les barricades tota l’estona. Han estat molts anys de lluita en què sí que hi ha hagut molt de feminisme, però arribats a aquest punt ja no tenim res a demostrar. Ja tothom sap que ens valem per nosaltres mateixes, llevat d'excepcions".

Davant de la pregunta d’un periodista, que ha insinuat que l’actriu ha triomfat per ser la dona de Bustamante, Echevarría ha estat molt taxativa afirmant que s’ha fet famosa “amb els anys, amb la feina i sent una smartgirl, no sent una figa”.

Després de la polèmica, l’actriu es troba aquesta nit amb un assalt encara més notori: la primera entrevista televisiva després de separar-se de Bustamante. Serà a El hormiguero, a les 21.45 h.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat