Fins a l'any passat Telecinco era la cadena líder, tanmateix fa sis mesos que Antena 3 lidera amb comoditat. La cadena principal de Mediaset ha patit una important crisi que gràcies a 'Supervivientes' ha aconseguit vèncer. Però fins a quant temps? Paolo Vasile ha aconseguit pràcticament tots els programes d'èxit, tanmateix d'altres se li han escapat o els hi han robat. Va haver de deixar anar 'Pasapalabra' i 'La Voz', i ara veu el notable funcionament a Antena 3.

Un dels programes que sempre ha desitjat tenir en el seu poder és 'MasterChef'. Tanmateix, aquest se li resisteix. El talent xou continua anotant molt bones dades a TVE. També se li resisteixen alguns rostres mediàtics, com Roberto Leal. És el presentador més desitjat del moment, més important fins i tot que Jorge Javier Vázquez.

Roberto Leal va fitxar el 2020 per Atresmedia, no obstant això va acabar la temporada d'OT 2020 a TVE. Es va convertir en el presentador de 'Pasapalabra' i el concurs no va tardar a arrasar a la franja de tarda, fent dades superiors als que marcava en la seva anterior etapa a Telecinco. L'andalús s'ha guanyat molts punts. Té una llarga trajectòria a la seva esquena que li recolça. Pablo Motos es va enamorar de la seva manera de fer televisió i li va oferir presentar 'El Desafiament'.

Roberto Leal ATRESMEDIA
Roberto Leal ATRESMEDIA

Roberto Leal brilla amb llum pròpia i ha demostrat ser un gran professional de la comunicació. És jove, atractiu, humil i familiar. Li vam conèixer sent gairebé un adolescent com a reporter a 'Espanya Directe', a TVE. L'andalús l'espera una llarga trajectòria en els mitjans de comunicació.

Paolo Vasile li va oferir un contracte milionari

L'any passat va rebre l'Ones a Millor Presentador, premi que va dedicar al costat de la seva mare al seu pare, que va morir unes hores abans d'una de les gales d'OT. Ara sabem que Paolo Vasile va intentar fitxar Roberto Leal abans que Atresmedia. Tanmateix, sembla que el comunicador veia poc futur a Mediaset, ja que la majoria dels seus programes són sobre premsa del cor o realities, i això no va amb ell. Es parla d'un contracte milionari, blindatge total. Però no hi va haver res a fer. Roberto Leal no estava interessat.

Roberto Leal XARXES
Roberto Leal XARXES

Atresmedia pagava menys, però li oferia una tranquil·litat més important, a més l'estil de televisió d'Antena 3 és el que a ell li agrada fer. Se sent molt més còmode. No es veu fent programes com 'Sálvame' o 'Superviviientes', entre d'altres. A més, vol continuar preservant la seva vida privada.