Corria l’any 1982 quan Paloma Gómez va coprotagonitzar la pel·lícula ‘Valentina’ amb Jorge Sanz. Al film, la jove actriu dona vida a un amor d’infantesa de l’escriptor Ramón J. Sender, que recorda els seus anys de joventut mentre es troba presoner en un camp de concentració a França.

jorge sanz paloma gomez gtres

GTRES

Ni Paloma Gómez ni Jorge Sanz es podia imaginar que vint anys després de treballar plegats a ‘Valentina’, es retrobarien i començarien una relació sentimental de tres anys, que acabaria l’any 2006 i que els portaria un fill, Merlín (2003). Com tampoc no podien imaginar que el final de l’actriu seria tan tràgic.

Paloma Gómez, coneguda també per altres papers a sèries com ‘Aída’ i ‘Hospital Central’, s’ha mort aquest divendres per raons que desconeixem. Ho ha anunciat la ‘Unión de Actores y Actrices’ al seu compte de Twitter i de seguida altres companys de professió han volgut mostrar el seu condol per la mort de l’artista.

La seva exparella, l’actor Jorge Sanz, l’acomiada amb un “hasta siempre, Palomita”, mentre recorda el fill que tenen en comú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy te has ido, pero me diste el mejor regalo de mi vida. Hasta siempre, Palomita.

A post shared by Jorge Sanz (@jorgesanzmiranda) on

Companyes de professió com les actrius Emma Suárez, Silvia Abascal o Aitana Sánchez-Gijón també han volgut donar un últim adeu a la seva amiga Paloma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palomita amiga mía 🌟siempre estarás en mi corazón.

A post shared by Emma Suarez (@emmasuarez.25) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Recordando tu risa para entrar en calor. Te Quiero Paloma. Te Abrazo Amiga.... ....... #PalomaGómez

A post shared by Silvia Abascal (@silviaabascal) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se ha ido Paloma Gómez... Eterna #Valentina Compañera, descansa en paz...

A post shared by Aitana Sánchez- Gijón (@aitanasanchezgijon) on

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat