El Tribunal de Comptes és una mentida: ni és un tribunal ni sap fer els comptes. No forma part del Poder Judicial ni l'integren jutges. És un ens de l'Executiu per fiscalitzar les despeses públiques. Està copat de militants del PP i és un escàndol de nepotisme i endogàmia: només l'integren parents i familiars dels que hi són. Repugna. Però existeix per arruïnar indepes. Ha publicat la llista de quina quantitat de diners reclama a cada polític i han fet el ridícul amb els càlculs. S'hi ha fixat un maniàtic del detall, Òscar Dalmau:

TUIT

oscar dalmau TV3

Òscar Dalmau, TV3

Dalmau s'hi ha fixat: reclamen a Oriol Junqueras gairebé 2 milions d'euros: exactament 1.981.475,02. En canvi a Carles Puigdemont li fan un descompte: 1.981.474,47 euros. Són 55 cèntims d'euro de diferència. Dalmau riu per no plorar: "Tribunal de Cuentas: Per què Junqueras ha de pagar 55 cèntims d’euro més que el president Puigdemont? Li reclamen un cafè de més que es va prendre a la Delegació del Govern a Brussel·les?". Deu ser cafè de màquina perquè Brussel·les és una ciutat caríssima. La dada ajuda a entendre l'absurd de la reclamació i com l'han calculat.

junqueras puigdemont GTRES

Junqueras i Puigdemont, GTRES

La decisió del Tribunal de comptes ja està presa i el recurs davant la justícia ordinària no permet guanyar confiança. AEuropa no s'empassen les maniobres del PP per dur polítics a la bancarrota. Pablo Casado diu que els diners de l'Acció Exterior de la Generalitat eren "corrupción". Què és corrupció, Pablo? Corrupció ets tu.