Era el mes de setembre quan Ona Carbonell va anunciar que deixava temporalment la natació sincronitzada per dedicar més temps a la família. Deia adeu a la competició i als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 (que finalment, per causa de la pandèmia, tampoc no s’han pogut celebrar). Però la decisió era meditada, i menys d’un any després ha fet realitat un dels somnis que perseguia quan va aparcar momentàniament la seva carrera: ser mare.

ona carbonell gtres

Ona Carbonell ha estat mare d'un nen a l'hospital Can Ruti de Badalona | GTRES

Aquest dimecres, la nedadora ha comunicat que ha donat a llum un nen a l’hospital Can Ruti de Badalona. Es tracta del primer fill de Carbonell i de Pablo Ibáñez, el seu nòvio exgimnasta que va conèixer al CAR de Sant Cugat i amb qui manté una relació des de fa cinc anys. I l’han anomenat Kai, un dels noms de moda a Catalunya entre els pares d’ara, que significa “mar” en idioma hawaià.

Mare primerenca, l’Ona va fer 30 anys el passat 5 de juny i ha passat una bona part de l’embaràs confinada a casa. Una situació excepcional que, sumada als mesos de gestació, ha estat una muntanya russa emocional de la qual ha parlat, alguns cops, a les xarxes socials. “Moltes gràcies a la meva família i els amics per estar sempre al meu costat. Aquest cop bufo les espelmes per dos, amb la il·lusió que la família creix i l’afecte es multiplica”, afirmava pocs dies després del seu aniversari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Carbonell (@ona_carbonell) on

De l’Ona al Mar, la mediàtica esportista celebra: “Benvingut al món, Kai”. Enhorabona!