És el tema de la setmana a Sálvame, i no està exempt de polèmica. Des de dilluns, el programa de la premsa rosa espanyola per excel·lència anuncia que una famosa amaga “una doble vida” i que exerceix la prostitució. “Se dedica a la profesión más antigua del mundo”, han explicat els darrers dies a Telecinco. Un secret que Mediaset estaria disposat a destapar, sense el consentiment de la protagonista. Però qui juga amb foc pot cremar-se. Volien enganxar els espectadors i han acabat aconseguint que una allau de crítiques i acusacions de masclisme els ensorri, a més d’una possible demanda per part de l’expolítica Olvido Hormigos, que ha vist com la involucraven en aquest assumpte.

Olvido Hormigos Telecinco

Olvido Hormigos en una entrevista a Sálvame Deluxe el 2016 | Mediaset

Sense Jorge Javier Vázquez, que ha marxat de vacances, Kiko Hernández ha agafat el relleu al capdavant de Sálvame. El presentador substitut s’ha dedicat a fer grossa la història de la famosa i la prostitució. Que si la família no ho sap, que si s’hi ha vist abocada per la crisi del coronavirus, que si ho fa per necessitat... Entre detall i detall, Hernández ha verbalitzat aquest dimarts un nom propi: Olvido. Ha fet veure que havia estat un lapsus, que se li havia escapat i que en cap cas volia referir-se a Olvido Hormigos. Teatre.

L’exregidora del PSOE a l’ajuntament castellanomanxec de Los Yébenes, que es va fer famosa per la difusió no consentida d’un vídeo pornogràfic, havia treballat de col·laboradora al programa però fa dos anys que en va marxar emprenyadíssima. Temorosa que s'atrevissin a parlar d'ella, dilluns al vespre va amenaçar amb dur-los al davant de la justícia.

whatsapp Olvido Hormigos

El missatge d'Olvido Hormigos | Mediaset

Vint-i-quatre hores abans que Kiko pronunciés el seu nom, Hormigos va enviar-los un WhatsApp d’advertiment sobre la controvèrsia de la famosa i la prostitució: “Espero que no se diga una palabra de mí o pondré una demanda por el derecho al honor, intimidad y propia imagen”. Un missatge privat que ara Telecinco mostra en pantalla. “Tenía el nombre de Olvido en la cabeza porque es la persona que anoche nos escribió dándose por aludida. Pero no es la persona de la que estábamos hablando ayer”, ha provat de treure ferro el presentador.

Kiko Hernandez

Mediaset

Si això fos poc, en les últimes hores Sálvame s’ha dedicat també a pressionar l’altra mediàtica, fins ara desconeguda pel públic: “Si quieres que no demos tu nombre hoy, ponte en contacto con nosotros y te daremos 24 horas para que se lo comuniques a tu entorno más cercano y no se enteren por nosotros”. Xantatge en directe de Kiko Hernández. Que l’espectacle no s’aturi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat