Durant un temps es va dir que la infanta Sofia bebía los vientos pel jove jugador del Barça Gavi. La nova estrella del barcelonisme, el futbolista de Los Palacios, és l'ídol de la filla petita dels reis Felip i Letícia, que anava boja per tenir una samarreta seva i qui sap si en un futur, formar una parella estelar entre un jugador del Barça i tota una infanta.

Felipe VI con Gavi en Catar GTRES
Felip VI amb Gavi / GTRES

Però les seves vides estan massa allunyades com perquè això pugui arribar a passar. La veritat és que el migcampista andalús desperta passions, tal i com es va veure fa uns mesos en un acte promocional que va comptar amb la presència de Gavi i es va veure com una fan, quan va arribar fins on era ell, que anava signant autògrafs i fent-se fotos amb el públic, li va donar d'estrangis un paperet, possiblement amb un número de telèfon. 

Gavi y el papelito de una admiradora Youtube
Gavi i el paperet d'una admiradora / Youtube

No sabem si Gavi va trucar la noia o no, però el que ara ha esbombat el programa Socialité de Telecinco és el nom de qui hauria ocupat el cor del jugador blaugrana. Parlen de l'affaire entre Gavi i una jove influencer de la seva edat, Ana Pelayo, als que s'ha vist junts en alguns vídeos, que se segueixen a Instagram i un detall, Sira Martínez, parella de Ferran Torres, company de vestidor de Gavi, també està entre els seguidors de la jove.

@hiiistoriasss_detnnn Esque eata clarisimo que es su novia…#parati #gavi #gaviyanita ♬ Corazón Vacío Maria Becerra - ♪ɴᴏs ᴀʀᴍᴀᴍᴏ' ᴜɴ ᴘᴀʀᴛʏ♬

La jove influencer, coneguda a xarxes socials, té gairebé 180.000 seguidors a Instagram i les seves publicacions sempre reben moltíssims likes per part d'uns followers que molt probablement augmentaran exponencialment. Aquestes són algunes de les imatges i fotos penjades per Pelayo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anapelayozz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anapelayozz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anapelayozz

Ganes de veure'ls junts passejant el seu amor i de que ella vagi a la grada del Camp Nou amb la resta de WAGS veient com el nou ídol del barcelonisme enamora els culers, i a ella.