En precampanya electoral els polítics es posen a l'aparador. Inés Arrimadas no va acceptar ensenyar casa seva al programa de Bertín però sí que va donar veu al seu marit que li va fer el millor spot de campanya: "L'exconvergent que votarà Ciutadans". Al partit taronja li han agafat el gust a fer parlar les parelles dels candidats i El Mundo acaba d'aconseguir les primeres paraules de Beatriz Tajuelo, la parella d'Albert Rivera des de fa 3 anys. No ha parlat de política, ni de quin partit pensa votar el 21-D, si és que pensa fer-ho ja que tenen previst canviar de casa, de L'Hospitalet de Llobregat a Pozuelo de Alarcón. Les declaracions tenen a veure amb la intimitat de la parella, més pròpies de la revista Hola: "De momento, no hay planes de boda ni de niños. No hay tiempo".

rivera i esposa 2  EFe

EFE

Pels qui diuen que l'amor dura 3 anys, Tajuelo ho desmenteix i es mostra igual d'enamorada del polític divorciat i pare d'una nena de 7 anys: "Es detallista, sabe buscar esos ratitos. Si puede, se escapa para venir a comer a casa o a cenar. Siempre busca algún huequecillo para estar juntos y compensar un poco lo duro de su trabajo". La jove ha canviat de feina per trobar també aquestes "estonetes" plegats. Ja no fa d'hostessa de vol sinó que ha entrat al món dels artistes:  "Estoy trabajando para Miguel Poveda. Estoy en el departamento de producción, con todo lo que afecta a un artista". Ja s'ha fet un perfil de twitter professional penjant fotos amb el cantaor de Badalona:

Darrerament Poveda va ser molt bel·ligerant amb la vaga a Catalunya, en protesta pels presos polítics, que va suposar retards en l'AVE on viatjava el seu fill. Un incomprensió cap als efectes d'una vaga independentista que l'acosta als postulats de Ciutadans:

Beatriz Tajuelo sovinteja els actes públics i les catifes vermelles de bracet del seu nòvio. Els oficials, com el lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, i els privats, com la festa de la revista Vanity Fair. 

rivera i esposa 1 EFE

EFE

La fira de les vanitats del paper couché té una nova cara i ara també una nova veu.