Va ser a començaments de febrer quan l'actor català Jordi Sánchez, conegut pels seus papers a les sèries Plats Bruts o La que se avecina, va ingressar a l'UCI després de donar positiu en coronavirus. Una malaltia que alguns dels seus companys, com Mario Vaquerizo, Alaska o Victoria Abril, entre d'altres, neguen. Gairebé un mes ha passat des que el català ingressés d'urgència a l'hospital. En tot aquest temps, poc o gens s'ha sabut d'ell, a excepció de la publicació que Sílvia Abril, el passat 15 de febrer, va fer en el seu Instagram per informar sobre la salut del Sánchez. "Cada dia t'envio tones d'energia de la bona", va escriure entre d'altres coses.

Doncs bé, ara ha estat Nathalie Seseña, companya de Jordi a la sèrie de Telecinco, La que se avecina, qui ha donat l'última hora de l'estat de salut de l'actor. La intèrpret, a través de les seves xarxes, ha compartit bones notícies per a tots els seus seguidors, que estan molt preocupats. "Avui feliç, feliç de saber-te cada dia millor i millor! Cada dia més a prop de tornar a jugar, xerrar i divertir-se", escriu Seseña. Adjuntem la seva esperançadora i emotiva publicació:

"Estimat Jordi, admirat senyor Recio, amic, t'envio tota l'energia per a la total i ràpida recuperació! Gràcies a tots els que heu enviat els vostres bons desitjos. Tot suma!", afegeix la intèrpret de Madrid. Un missatge que no ha passat desapercebut per a ningú. "Quina alegria saber que està millor", "Quina alegria ens dones", "Gràcies per informar" o "Gràcies a Déu" són alguns dels comentaris han fet arribar a Nathalie, després d'informar de l'última hora de l'estat de salut del seu amic i company. "Tot el meu suport als malalts de COVID, i als seus familiars, i el meu agraïment a tot el personal sanitari per la seva tasca increïble", sentencia la de La que se avecina. Ja falta menys perquè Jordi Sánchez ens alegri els dies fent el que millor sap: actuar. El públic l'espera, els escenaris, càmeres i platós, també.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat