És ben curiós el que passa als mitjans de comunicació, especialment a les espanyes. Després que divendres Rocío Monasterio demostrés, per enèsima vegada, com se les gasten els feixistes, que van per la vida amb una impunitat i un to perdonavides lamentables, torpedinant tot el que es posi al davant que els planti cara, i vomitant el seu odi i la seva fatxenderia, no han passat ni tres dies que tornen a tenir un altaveu per pregonar les seves misèries.

monasterio lopez2

Mónica López i Rocío Monasterio / TVE

Després que la representant de Vox fes saltar pels aires el debat sobre les eleccions a Madrid a la Cadena Ser, amb una topada amb la presentadora, Àngels Barceló, i amb Pablo Iglesias marxant de l'estudi, ara Monasterio ha tornat a ser convidada a seure davant una altra periodista catalana, aquest cop, la presentadora de La hora de La 1, Mónica López, al matinal de TVE. Comencem la setmana amb mal de panxa veient com els ultres segueixen escampant la seva ràbia i racisme en una televisió que paguem entre tots, exigint que "los menores deben volver con sus padres, y los que no sean menores de edad o sean delincuentes, deben estar en la cárcel", o coses per l'estil.

lopez1

Mónica López / TVE

monasterio1

Rocío Monasterio / TVE

Evidentment, la representant del partit d'Abascal ha seguit tocant el violí quan li han preguntat per les amenaces i les cartes amb bales que ha rebut el líder d'Unidas Podemos i ha tornat a fer trilerisme parlant, cómo no, del que va passar a Vallecas fa uns dies amb els membres del seu partit. Monasterio dient-li a López què ha de fer o deixar de fer, què ha de preguntar o deixar de preguntar. Fins que a López se li han inflat i li ha deixat anar una galeta amb la mà oberta: "Las preguntas las hago yo, señora Monasterio".

 

Unes paraules que han sulfurat la dreta més ultra, poc acostumada a que algú a Madrid els deixi amb la paraula a la boca i el seu discurs esperpèntic i perillós. Saben allò d'aquell flautista d'Hamelín i les ratetes sortint de sota les pedres? Doncs això...

tuits lopez1

tuits lopez2

tuits lopez3

tuits lopz4

És curiós... tots aquests palmeros dels feixistes, indignats perquè una presentadora faci i vulgui fer preguntes... Si per ells fos, els ultres s'haurien de fer ells mateixos les preguntes i respondre-les.