La parella més cool de Catalunya, les celebrities de casa nostra de fama mundial, és sens dubte, la que formen Shakira i Gerard Piqué. La cantant colombiana i el central del Barça són talentosos, genis en les seves matèries, guapos, i referents per milions de persones. Molt actius a les xarxes socials, especialment ella mostra sovint què fan i com van creixent els seus dos tresors, els seus dos fills Milan i Sasha. Shakira llueix la seva família orgullosa davant 72 milions de persones. Són els milions de seguidors del compte d'instagram de la colombiana resident a Catalunya. El gran va néixer a Barcelona  un 22 de gener d'ara fa 9 anys. I a aquesta edat ja albirem un futur més que prometedor en una disciplina. Desconeixem si Milan Piqué seguirà les passes del seu pare i serà el central del Barça del futur quan Gerard sigui algun dia, que ho serà, el president del Barça. Però el que tenim clar és que dins les seves venes corre sang d'artista com la mare. No només s'assembla físicament a ella, sinó que també té inquietuds musicals... I un talent que no se l'acaba.

shakira 240725724 278169830393480 8967529145856178707 n

Shakira, amb Milan i Sasha / @shakira

Per l'aniversari de Milan, fa uns dies, la mare havia de triar quina imatge publicar del noi. I Shakira va escombrar cap a casa i va mostrar el nen a l'estudi de gravació de la seva mare tocant la bateria. I no ho feia gens malament. "En tu día miro hacia atrás y veo cuánto has crecido y como empiezas a florecer. Nunca dejas de sorprenderme. Lo amoroso y generoso que eres con tu familia y amigos. Los valores que ya defiendes a tan corta edad y el esfuerzo colosal que inviertes en todo lo que haces se suman a tu talento y te hacen brillar con luz propia", deia orgullosa la mare veient com feia anar les baquetes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ara, Milan ha demostrat que no només toca bé la bateria, sinó que el piano el toca com els àngels. Un vídeo emocionant que ha commogut la mare i els seus milions de seguidors. Veiem el fill gran de la cantant i de Piqué assegut davant del teclat i, molt concentrat i regalant als seguidors de la colombiana una demostració de com de bé fa anar els dits. Talent a cabassos i molta, molta emoció, interpretant una de les peces preferides per la seva mare. Immediatament després, els seus seguidors li han reconegut la bellesa de les notes, fins i tot, una Antonela Roccuzzo a qui fa temps que no veu. La dona de Messi ha escrit tres emoticones de la cara amb els cors als ulls, enamorada de les imatges, com Elena Galera, dona de Busquets. De fet, com tothom amb un mínim de sensibilitat als oïdes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

milan piano

Meravellós... Això sí, sensacional el detall de tocar vestint la samarreta del Barça color porpra, la tercera equipació... Perquè no se sap mai què acabarà cridant més l'atenció del nen, si la música de la mare o el futbol del pare. Faci el que faci, apunta a geni. Ho porta a la sang.