El passat 27 de gener va ser l'última vegada que Mila Ximénez, col·laboradora de Sálvame, va trepitjar el plató de Telecinco. Des d'aleshores, la periodista de Sevilla experta en temes del cor, ha estat completament allunyada i desapareguda. Res s'ha sabut d'ella. Els seus companys no han ofert cap tipus d'informació al respecte, i els seus seguidors han estat del més preocupats tement el pitjor. I és que segons s'ha publicat a diversos portals, la periodista podria haver patit una recaiguda en el càncer de pulmó que pateix. Motiu pel qual hauria començat un dur i nou tractament de quimioteràpia per superar la malaltia.

Mila Ximénez a Sálvame

mila ximenez calle pandemia GTRES

Mila Ximénez, Telecinco / GTRES

Un llarg temps de silenci, gairebé un mes, que la mateixa col·laboradora, a través de les seves xarxes socials, ha trencat. Ho ha fet amb un missatge molt clar, contundent i concís, per donar llum al seu delicat estat de salut i intentar calmar els ànims. Doncs en els últims dies, molt s'ha parlat d'ella. Què ha dit Mila Ximénez? Sabem el missatge. I és aquest: "La mateixa de sempre, però no la d'abans". Unes paraules que ha publicat durant el divendres 19 de febrer a la tarda a Instagram. Adjuntem publicació:

"T'estimem Mila, estem amb tu", "T'esperem amb ganes", "Quina alegria saber de tu", "Mila, t'estimem molt" o "Amb ganes de veure't una altra vegada" són alguns dels molts missatges que els seus seguidors, més de 460.000, que es diu aviat, l'hi han fet arribar. Un missatge amb el que Mila Ximénez, a la seva manera, dona la cara, després de molt temps desapareguda. Què serà el següent? Tornar a ocupar la seva cadira de col·laboradora a Sálvame? O primer passarà pel Deluxe? Tot un misteri. Telecinco rules.