Com a qualsevol persona que estima la seva terra, el pròxim representant espanyol a Eurovisió, el terrasenc Miki Núñez, ha presentat el que és el seu vídeo-clip oficial del tema La Venda, on ha estat rodat íntegrament a diferents punts de Catalunya. Indrets de Barcelona com la platja de Sant Sebastià, les fonts de Montjuïc, els búnquers del Carmel o el colorit exterior el recinte Mercantic de Sant Cugat del Vallès, serveixen per donar una imatge fresca, jove i brillant del tema que cantarà a Tel Aviv el proper mes de maig.
La producció inclou varis primers plans de l'artista, que aprofiten per destacar la seva personalitat, carisma i el seu somriure en tot moment. El mateix clip ha anat a càrrec de la companyia barcelonina Nebraska Productions sota la direcció dels també catalans Adrià Pujol i Fèlix Cortés.

Amb el llançament del clip també s'ha aprofitat per conèixer el resultat final de la cançó, després de fer-li diversos retocs. Adrià Salas, ànima de La Pegatina i autor del tema, ha refet La Venda amb sons urbans, més llatins, i amb més regust de pop comercial, però sense perdre el ritme i la xaranga.

Ara bé, el carisma de Miki farà captar a tota l'audiència europea? I el més important, el tema està a l'altura per poder aconseguir el tan esperat triomf espanyol? RTVE sap que s'ha de posar les piles, ja que un cop conegudes les 41 cançons concursants en l'edició d'enguany, La Venda, no figura en els 10 primers en els rànquings de les cases d'apostes. Per això ja treballen en la posada en escena que portaran a Tel Aviv.

I per això, el primer pas important per millorar-ho és comptar amb grans coneixedors d'Eurovisió i així poder fer un bon paper. Per aquest motiu han fitxat a grans coneixedors del show televisiu com és el cas de Fokas Evangelinos, director artístic d'origen grec i artífex de grans actuacions al festival durant l'última dècada i també de Mamen Márquez, la coneguda professora de tècnica vocal d'Operación Triunfo, que en aquest cas s'encarregarà de la direcció musical.

Sobre la mateixa posada en escena es coneix que el català comptarà amb cinc coristes i ballarins de reconegut prestigi i que els ingredients més importants seran la fantasia, la il·luminació i el color per transmetre l'alegria i festa del tema.
En el rànquing de les cases d'apostes destaca en primer lloc la candidatura d'Holanda amb Duncan Laurence, seguit del rus Sergey Lazarev i el suec John Lundvik

Miki, de moment s'ha de conformar en la posició 20, tot esperant que la màgia del seu tema i la consegüent promoció que farà per a tot Europa durant les setmanes vinents, ajudin a poder millorar l'acceptació del tema i aconseguir una bona posició a la gran final del 18 de Maig.