Queden pocs mesos perquè Miguel Bosé hagi de declarar en un jutjat de Família per la demanda que li va interposar el seu nòvio durant 26 anys, l'escultor valencià Nacho Palau. La vida de Bosé és un misteri, dins un enigma envoltat de secretisme. I Nacho Palau és l'encarregat d'aixecar un vel que tothom sabia el que ocultava. No l'orientació sexual del cantant sinó el seu mal caràcter. Així s'entén que menyspreï Nacho Palau i mantingui separats per un oceà els quatre germans que va tenir la parella, separats dos i dos segons quin va inseminar la respectiva mare de lloguer. El morbo televisiu l'aporta un nou programa de La Fábrica de la Tele a Telemadrid, Huellas de elefante.

La tertuliana Beatriz Cortázar va destapar què demana judicialment Palau a Bosé: la custòdia compartida dels quatre fills que tienen en comú, el que en Dret de Família s'anomena "acció de filiació paterna no matrimonial". I afegeix una demanda econòmica, una compesación en diners pel temps i societats compartits per la parella durant un quart de segle. Al programa Cortázar afegeix que el comunicat de Nacho Palau on es va fe rpública la relació era l'última carta que li quedava a l'escultor després de la indiferència de Bosé i la "desesperació per no arribar a cap acord".

miguel bose parella fills

Twitter

El que expliquen els experts en Dret de Família és que Bosé preferirà arribar a un acord extrajudicial amb Nacho Palau abans de veure's sotmès a l'escrutini social. Un judici sempre és públic i Bosé preferirà pagar i pactar abans que tota Espanya el vegi implorant o acusat de maltractador psicològic. En poques setmanes se sabrà la data per la vista que decidirà amb qui es queden els quatre menors i quants diners ha de pagar legalment a la seva parella de fet durant 26 anys. Nacho Palau va perdent la por i el seu instagram és una obra d'art.

nacho palau instagram

@perandresypalau

De tots els noms que es barregen en el cas, els que ha de protegir el jutge són Ivo, Tadeo, Telmo i Diego Palau Bosé, o Bosé Palau.