Miguel Ángel Revilla és un polític que acostuma a tenir un to de Pep Setciències cada vegada que va a la tele, que és sovint, i especialment a El Hormiguero, que és encara més freqüent. Ja no és que tingui la 'targeta platino' del programa als que hi han anat 10 vegades, és que ha esgotat existències de targetes perquè hi apareix més que les formigues. Aquest dimecres hi va tornar. I va tornar a parlar de Catalunya, amb totes les lletres o de manera subtil. I evidentment, amb un to reprobatori cap a l'independentisme. Dissimulat rere el seu bigoti i la seva campechanía les va deixant anar. I potser a ell li fa gràcia, però molts altres no la veuen.

revilla motos

Antena 3

"Hago zapping cada vez que veo que en una tertulia sale el tema. Lo que hay que hacer es, una vez se intenta dialogar y no se entra en razón, aplicar la ley". Chimpum. Per a ell, dialogar deu voler dir sentir el que vols sentir i punt. Ell té gravat a foc 'la unidad de España' i no baixa del burro per intentar entendre una postura contrària a la seva. Més. Revilla i els llaços grocs. A la seva americana no en duia cap, evidentment. Duia una mena de cor de color vermell i blanc. Però quan va dir els motius pels que el duia, i després de regalar-li un a Pablo Motos, va tornar a repartir.

revilla regala pin a motos

Antena 3

pin revilla

"Esto es un invento mío, esto no se vende. Se dona frente al lazo amarillo que separa, porque separa el lazo amarillo, ¿no?... Con todo el respeto al que lo lleve", diu Revilla. Algú li hauria de dir a aquest senyor que els únics que estan separats, de les seves famílies, són els presos polítics. I que el llaç groc es porta per recordar-los a ells i per demanar la seva llibertat. "", respon Motos, donant-li la raó. El president de Cantàbria continua: "Este es el corazón que une. La bandera de Cantabria. Mi obsesión es recibir a todos con los brazos abiertos. No nos consideramos más ni menos que nadie. Se puede ser catalán, hablar en nosequé o en nosecuantos, pero en Cantabria se ven acogidos". En nosequé no, Miguel Ángel. En catalán. 

Antena 3

Revilla considera que els llaços grocs són un invent del Diable, però titlla de poc menys que un angelet el jutge Marchena: "Estate tranquilo Pablo, que hay un tío ahí que no se casa con nadie. Se llama Manuel Marchena. Él va a aplicar la ley. Que digan lo que les dé la gana. A veces tenemos la impresión de que éste es un país de chichinabo". 

revilla marchena

Antena 3

Tots tranquils. Marchena i Revilla saben el que és bo per a tothom.