Un dels plats forts del Sábado Deluxe (Telecinco), d’aquesta setmana era la visita de Mercedes Milá al programa i el seu retrobament amb Jorge Javier Vázquez.

El presentador de Sálvame va substituir Milá com a conductor de Gran Hermano. A partir d’aquell moment, se’ls hi va atribuir una certa enemistat i la tasca de Jorge Javier enfront del programa va ser posada en dubte.

Mercedes Milá també es va mostrar crítica amb la funció del seu substitut com a presentador del reality: “Vas cometre un error molt greu”

entrevista salvame telecinco

Fes click a la imatge per veure el vídeo 

La periodista catalana, que estrena aquest diumenge la segona temporada de Convénzeme a Be Mad, va criticar que Jorge Javier s’enfrontés amb els pesos pesats de Gran Hermano des de bon inici. El badaloní, va explicar que l’ambient estava enrarit des d’un principi, i que alguns ex concursants l’insultaven d’amagat des del primer programa.

Milá també va voler deixar clar que no té res en contra de Jorge Javier: “Tractaran d’enfrontar-nos, però no ho aconseguiran mai, perquè t’estimo i et respecto molt”, sentenciava.