Sobre els reality show hi ha opinions de tota mena, però cap pesa tant com la d'una professional que s'ha menjat els platós de televisió amb la garra i el carisma de Mercedes Milà. L'eterna presentadora del format de Gran Hermano, el qual retorna a la graella de programació en els pròxims mesos, és una de les persones amb més criteri a l'hora de comentar i fer una crítica sobre qualsevol format d'entreteniment. Ja fa anys que la presentadora catalana es va deslligar de Mediaset, molt abans que la cadena comencés a caure a trossos i a suprimir les seves trames i formats clàssics com Sálvame, però sembla que aquesta nova etapa de Telecinco no li està desagradant gens, sobretot Supervivientes

Mercedes Milà retornava a la televisió juntament amb Inés Hernand en un programa per RTVE anomenat 'No sé de qué me hablas' on l'hem vist en la seva pura essència: sense pèls a la llengua i amb ganes de xerrar a tort i a dret sobre qualsevol temàtica i problemàtica. On també la podem veure mostrar la seva opinió i comentar obertament és per Instagram. La d'Esplugues de Llobregat utilitza la seva popularitat a les xarxes socials per posar damunt la taula totes les injustícies, vèiem com denunciava públicament a Dani Alves, o la ideologia de Santiago Abascal. En les últimes hores, en canvi, ha decidit posicionar-se sobre el realities per excel·lència de la Telecinco, Supervivientes.

La presentadora no ha pogut evitar confessar el seu vici en aquesta edició, destacant sobretot a dues concursants i mullant-se per complet amb el guanyador. Ella ja té noms i cognoms. En primer lloc, opinava sobre Miri, una de les concursants més polèmiques, declarant als quatre vents el seu fanatisme per l'ex concursant de MasterChef: "Es una mujer chollo para un reality. Es brillante, valiente, divertida, inteligente, creativa, guapa, cariñosa y, si es necesario, tiene mala leche y capacidad de pedir perdón. Solo le faltó ganar, pero al no conseguirlo, fue capaz de regalarnos una maravillosa sonrisa, con su pintalabios rojizo y unas respuestas perfectas a las preguntas de mi colega" Però amb el que ha deixat a tothom de pedra és en revelar la seva guanyadora. Un nom que ningú s'esperava.

Ja ho deixava ben clar en la imatge prinicpal de la publicació. La guanyadora per la catalana és Marieta, la noia més polèmica de les últimes edicions de 'La Isla de las Tentaciones' La jove concursant saltava de l'helicòpter gairebé tres setmanes més tard que els seus companys, però això no ha estat excusa per conquistar al públic. "Mi favorita, a estas alturas del programa es Marieta. Natural y divertida, ha sabido aprovechar su participación tardía para no parar de aprender todo lo que no sabía cuando entró. Para ella, SV ha sido una fuente de información imprescindible para sobrevivir en este concurso genial y tan difícil." Apuntava Mercedes Milá a la publicació. 

L'edició està arribant a la seva recta final, amb un elenc de semifinalistes on podem veure els clàssics concursants àgils i hàbils en les proves físiques i en la supervivència com Gorka, Torres, Pedro García Aguado, Arkano i entre tots ells Marieta, l'única que ha aconseguit arribar a la final i que només li queda una última opció: proclamar-se guanyadora. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!