Els famosos, cada vegada més, utilitzen les xarxes socials per desfogar-se i compartir reflexions personals perquè els seus seguidors els puguin conèixer una mica millor. Això mateix és el que ha fet una gran amiga d'Ana Rosa Quintana i tertuliana de diferents espais de Telecinco, com Viva la vida. A través del seu compte d'Instagram, ha compartit dues fotografia seves, una d'actual i una altra de fa temps, per reflexionar sobre el pes i la lluita de molts anys que ha mantingut per veure's tan extremadament prima.

Marisa Martín Blázquez, Telecinco

Marisa Martín Blázquez, Telecinco

Parlem de la periodista Marisa Martín Blázquez, la que fos parella del col·laborador de Sálvame, Antonio Montero. "He estat i sóc prima. D'adolescent em posava el pantaló del pijama sota del texans. Volia omplir amb cotó el que la naturalesa no em regalava". Així comença el duríssim text que la tertuliana ha compartit al món viral. Un llarg escrit on també narra la preocupació que tenia la seva mare amb ella, quan era una nena, i les frases que li dedicava la seva tieta al veure que no s'engreixava. Li deia coses com: "Ets un pal vestit" o estàs "feta una merda". Insòlit.

Una llarguíssima i sincera reflexió que Marisa Martín Blázquez acaba de manera positiva, reconeixent que malgrat la seva lluita per engreixar-se i tenir més volum, ha après a estimar-se tal i com és: "Vaig aprendre que el meu cos és meu i que és a mi a qui més li has d'agradar. Sense corbes o amb elles. Sense imperfeccions o amb elles". Un escrit amb el que la de Telecinco anima totes les dones a acceptar-se tal i com són, i amb el que pretén posar fi a tots els atacs que rep a les xarxes, on li recorden que està molt prima tot i tenir 56 anys. No és or tot el que llueix. Els col·laboradors de televisió també amaguen grans drames sota el somriure del que presumeixen davant les càmeres. Marisa Martín Blázquez n'és un clar exemple.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat