Els darrers dies la influencer María Pombo està rebent moltes notícies impactants. Algunes no poden ser més bones. D'altres han estat difícils d'assumir. Però ara ha estat ella mateixa la que ha aportat una mica de llum als seus milers de seguidors a les xarxes i la que s'ha encarregat de demostrar que tot i el sotrac, està animada.

maria pombo blanc i negre

@mariapombo

Pombo va estar desapareguda d'Instagram durant uns quants dies. Quan va reaparèixer, ho va fer per dir que "Estas semanas he estado yendo al hospital porque los últimos 20 días he estado sintiendo unos hormigueos bastante extraños en el cuerpo". La seva mare té esclerosi múltiple i a la seva família van amb peus de plom sobre aquesta qüestió. Aquest dilluns, en un stories gravat fa pocs minuts, ha estat la mateixa influencer la que ha confirmat el que es temia: ella també té aquesta malaltia degenerativa. Ja té els resultats que confirmen que ella també pateix esclerosi. Diagnòstic que li ha arribat quan es troba en la dotzena setmana d'embaràs.

maria pombo abric

@mariapombo

Per això, ara el que més preocupa Pombo és que el nadó neixi sa i estalvi. Començarà un tractament que segons els metges que la tracten, "es compatible con el embarazo, que no le va a hacer daño y cuando nazca el bebé verán cuál es el mejor tratamiento para mí". La jove ha expressat la muntanya russa d'emocions i sensacions diferents que està tenint aquests dies en sentit positiu i negatiu, però es mostra optimista i concentrada en el seu embaràs: "Las ilusiones ganan al peso de las piedras. Estoy superpositiva, tengo una razón muy grande para vivir".

Tota la força del món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat