Tot el que té a veure amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores és francament desagradable. Des que la filla de Rocío Jurado va destapar la capsa dels trons revelant l'infern que havia patit al costat de l'exGuàrdia Civil, rius de tinta s'han escrit, i sobretot, hores de tele s'han emès, evidentment, la majoria a Telecinco. Allà, després del testimoni de la filla de la cantantRocío: contar la verdad para seguir viva, s'han abonat a abordar aquesta relació, a parlar de maltractaments, de patiment, de custòdies i de tot plegat, des de tots els angles possibles. Amb les derivades que l'espinós tema comporta, on no només l'exparella és la protagonista, sinó també la seva filla en comú, les posteriors parelles d'Antonio David o la difunta diva de la cançó espanyola, que surt nomenada sovint quan a la cadena privada parlen d'aquest tema en els diferents especials o al Sálvame.

rocio jurado y rocio carrasco
Rocío Jurado i Rocío Carrasco / Telecinco
antonio david flores mediaset
Antonio David Flores / Telecinco

Tot i que ja fa més de 15 anys que va morir la Jurado, el seu nom encara segueix molt vigent per tot el que li està passant a la seva filla amb el seu exgendre. La más grande, com se la coneixia, va ser esmentada al programa Déjate querer per Amador Mohedano, el seu germà, i Rosa Benito. I després d'això, qui hi ha dit la seva ha estat María Patiño. La col·laboradora del Sálvame i presentadora de Socialité ha fet una confessió que poca gent sabia sobre la mare de Rocío Carrasco, i que té a veure precisament amb l'home que li ha amargat la vida a la filla de la cantant. "Ahora voy a hablar yo", ha dit Patiño, donant un cop de puny damunt la taula. I el que ha dit ha sorprès tothom, per la seva cruesa. 

maria patino portada
María Patiño / Telecinco

Patiño ha revelat una conversa privada que va tenir amb Rocío Jurado un dia que ella va sortir de l'hospital on l'havien ingressat els darrers temps. Antonio David Flores i Rocío Carrasco encara estaven junts, però l'artista va parlar clar a la periodista. I fins i tot, li va demanar un favor "que no lo he olvidado nunca". Una petició que tenia a veure amb la seva filla i el seu gendre. A la Jurado li acabaven de donar l'alta, però la cara que tenia al davant Patiño era la d'una persona espantada, amb "pavor". Una Jurado que tenia por del que pogués passar, o per ser més exactes, del que pogués passar-li a la seva filla. Tot, pels comportaments que tenia amb ella Antonio David: “Rocío Jurado tenía cierto pavor a Antonio David Flores. Rocío, la última vez que salió del hospital, muy seria, me pidió y me rogó que no fuese crítica con su yerno para proteger a su hija. Me lo pidió a mí, que no soy nadie. No lo voy a olvidar nunca”. Per què aquesta petició? Perquè la Jurado no tenia por només per ella, sinó especialment, per la seva filla i pels seus nets, i va parlar fins i tot de "terribles consecuencias": “Tenía miedo de las consecuencias que iban a sufrir sus nietos y su hijaAra la Jurado fa temps que ens va deixar, però malauradament, continua la tensió, la por i les situacions desagradables al voltant de la seva família. El que ella temia que passés.