Tot això és pur teatre. Se n'estan enfotent de nosaltres a la cara. Se'ns pixen a sobre i diuen que plou. La cançó de Shakira ahir amb Bizarrap és una farsa, està tot pactat. Des d'EN Blau tenim la prova definitiva que demostra que tot això és una comèdia per tenir-nos a tots entretinguts. Twitter només parla de Shakira i Piqué, i això que fa uns 5 mesos que van anunciar la seva separació. És patètic tot plegat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

La qüestió és que, indagant al respecte, hem descobert que la mare de Gerard Piqué, la que Shak anomena com "la suegra", també està fotuda en aquest circ mediàtic on tothom hi surt guanyant i on els únics que perden, tal i com diu la nostra estimadíssima Laura Escanes, són Milan i Sasha. Canta la traviatta aquest 'M'Agrada' de Montserrat Bernabéu al propi Bizarrap. "La suegra" entra al drap, i hi entra fins al fons, a gas. Es mulla més que mai. La prova definitiva és aquesta:

Captura de pantalla Twitter Montserrat Bernabéu
Captura de pantalla Twitter Montserrat Bernabéu

Però no tot queda aquí. Bernabéu, volent o sense voler, li ha tirat un 'M'Agrada' a un usuari que posava de volta i mitja a Piqué. Tenim també la delirant, però real, prova:

Twitter Montserrat Bernabéu
Twitter Montserrat Bernabéu

Impacta que faci això la mare de Piqué, però el més fort és que no ens sorprèn. Ja sabíem aleshores els tripijocs de Bizarrap amb el millor amic de Gerard Piqué, Ibai Llanos. Aquest like no ha fet més que demostrar que tot això és una comparsa, una conxorxa perquè el president de la Kings League i l'artista de Colòmbia s'enriqueixin una mica més, tot i el seu disparadíssim patrimoni de desenes de milions d'euros. Tornem a dir-ho, aquí els qui perden són els fills. Patètic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Què en sabem de la mama de Piqué?

'La mamma', com diria Santiago Espot, en aquest cas de Piqué, és la directora assistencial i codirectora de l'Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann. Al seu perfil de Twitter amb prou feines piula i es dedica només a fer repiulades i a donar likes, entre ells a Bizarrap. Als 25 anys va parir el Gerard i, llavors, va renunciar a un dels seus somnis amb un gest que demostrava el brutal amor cap al seu bombonet. Va renunciar al seu somni de ser radiòloga per tal de poder estar a prop del seu nadó. Li havien donat plaça a Girona i ella, el seu marit i el petit Piquetón vivien a Barcelona. Molt bonic el que va fer. Molt de "la mamma".

Montserrat Bernabéu   Diario Médico
Montserrat Bernabéu Diario Médico

La "suegra" i veïna de Shakira

El més fort de tot això és que Shakira i la seva ex sogra Montserrat Bernabéu són veïnes. Cada vegada que Piqué va a veure els seus pares sap que al costat està Shakira vigilant-los, inclús a vegades amb una bruixa negra. Tot molt tèrbol, tot molt obscur, però tot també molt teatralitzat. Això de la bruixa ja és la cirereta del pastís.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Nexes amb el Barça

Montserrat Bernabéu és la filla d'Amador Bernabéu, ex vicepresident del Futbol Club Barcelona i ex delegat de la RFEF. Piqué, que diuen molts que serà el proper president del Barça, és, per tant, el net del que en el seu dia fou vicepresident blaugrana. Grotesc, però real.

Amador Bernabéu i Gerard Piqué   Agències
Amador Bernabéu i Gerard Piqué Agències