Té 52 anys, però podria passar tranquil·lament per una d'uns trenta anys. Això de Makoke no és mig normal. Pel que ha transcorregut, sabem que en el dia d'avui continua de vacances a les Balears, com molts altres famosos. No només Carlos Sainz, Rafa Nadal o part de la Família Reial han trepitjat en els últims dies ses Illes, sinó que Makoke també ho ha fet. La col·laboradora de Telecinco i mare de Javier Tudela continua oblidant el seu ex Tony Spina amb el seu nou amor, Javier Berrio. El capità de vaixell la va anar a buscar fa pocs dies a l'aeroport d'Eivissa i, després de fotre's la llengua fins al coll abans d'entrar al cotxe, es van posar a gaudir del descanset estiuenc. No és per a menys: les temperatures acompanyen i els capbussons al mar són més necessaris que mai. A l'illa veïna del costat, Formentera, van registrar ahir una temperatura més que tòrrida: 45'5ºC. Bàrbar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

Però, com diem, el que ens sorprèn de Makoke no és el seu actual xicot, sinó el seu tipus. Amb 52 anys i a punt de complir 53, la malaguenya posa com mai a les cristal·lines aigües eivissenques. Tombada en un iot, Makoke pren el sol amb un biquini que és ja trending topic a moltes botigues. És de la marca 'Fashionista Barcelona' i es tracta d'un 'Molly Swimsuit'. La mateixa firma s'ha encarregat de postejar aquesta presa en el seu feed d'Instagram: "Ets màgica, igual que Eivissa". No podem estar-hi més d'acord.

Makoke Instagram
Makoke Instagram

Època daurada

Makoke està vivint una època daurada amb el seu amor Berrio, i això se li nota. Desprèn felicitat: se li aprecia a la seva cara i al seu cos. Increïble. Els comentaris del post són dignes de ressenya: "Maquíssima i molt sexi", "Cuerpoooooo", "Espectacular", "Cos de Deessa"... Tot són floretes que, juntament amb els més de 2.000 'M'Agrada' de la foto fan que la imatge sigui pràcticament de postal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

Compatibilitat amb Tony Spina

Els tests del Deluxe no solen fallar. Ens remuntem uns quants mesos a quan Tony Spina i Makoke estaven junts. El test del Deluxe va donar un 74'5%, una xifra òptima i molt superior a altres parelles. Tanmateix, això no va suposar res: l'andalusa i l'italià van acabar trencant setmanes després. Ara, els dos tenen parella... Spina es casarà el 2023 amb Marta Peñate i Makoke sembla que continuarà donant-li forma al seu idil·li amb Javier Berrio. Això sí, no sabem els resultats del test de compatibilitat.