El camí de Barcelona a Madrid o a l'inrevés, de vegades comporta situacions desagradables. I no ens referim a com arriben les informacions sobre Catalunya des d'alguns programes de televisions espanyoles. Viatjar en AVE pot sortir molt a compte i és molt pràctic, però en aquest tren hi ha més d'un intransigent al que tant li fa la comoditat: quan un és un cretí, ho és en qualsevol circumstància. I la presentadora catalana Lorena Castell s'ha topat amb un d'aquests intolerables que habiten sovint als mitjans de transport.

lorena castell zapeando

@lorenacastell

Ja li va passar fa un temps a Núria Marín, presentadora de Sálvame, quan un treballador de Renfe va insultar-la i dir-li a crits que callés i pengés el telèfon quan ella va entrar parlant en un vagó amb el seu mòbil ("Le he dicho que hiciera el favor de no insultarme, me ha dicho que me insultaba porque yo le había llamado mentiroso (???)"). I ara ha estat la col·laboradora de Zapeando la que ha tingut una desagradable experiència, aquest cop, amb un passatger. Un passatger mesquí, gemegós perquè Castell viatjava amb el seu nadó. El seu fill Río, "que no dá ninguna guerra". Què va passar? “Mientras estaba cogiendo cosas lo puse en la bandejita. Yo entiendo que al de delante se le movía un poco. Pero lo puse dos minutos para intentar coger el biberón y tal y el de delante ya estaba ‘pfffff’, bffff”, reproduint els esbufecs impertinents de l'home.

lorena castell cotxet

@lorenacastell

Lo hizo tan fuerte para que yo le escuchase y yo le dije ’Mira, no te preocupes, voy a poner al niño en el otro asiento si tanto te molesta, pero tampoco me gusta ir con una vaporeta delante”. Zasca. I amb raó. La presentadora encara se'n fa creus: ″¿No es más fácil que te gires y me digas ‘Perdona, no pongas al niño ahí porque me está molestando’. También te digo que es que no había salido el AVE, hay gente que tiene el umbral de la paciencia que se lo tiene que mirar un poco”:

La Sexta

El típic hiperventilat que no tolera veure perturbada la seva pau interior pel nen petit d'algú altre. Bravo per Castell. I el passatger, el proper dia ja sap què fer: anar a Madrid fent autoestop.