Letícia s'ha proposat fer parlar més pels actes als quals dona suport que als vestits que estrena. Aquest dijous amb el ministre de Sanitat, el català Salvador Illa, ha presidit un acte de Creu Roja per la igualtat de gènere (ella que és un símbol de la desigualtat de gènere ja que el rei ho és perquè és un home). Però posats a despistar res millor que un trajo gris d'executiva. D'executiva grossa. La roba li anava baldera de cap a peus, li sobrava tela i li feia bossa. Semblava Tortell Poltrona:

leticia gfris balder CR

leticia gris baldera CR

Casa Reial

El pitjor és quan entra i gairebé s'entrebanca trepitjant-se el camal. Zarzuela no té sastressa i ningú li fa els baixos a la reina:

leticia baldera EP

leticia baldera grsi GTRES

baixos leticia

GTRES

La premsa del cor se'n fa creus que no hi hagi una costurera a Palau: "Letizia suele optar por ropa mucho más entallada y que resalta su figura; y la excesiva longitud del bajo del pantalón (que forma una arruga sobre el empeine demasiado pronunciada) empaña el conjunto desajustando las proporciones". Això és la manera elegant que té la revista Vanity Fair de referir-se a la realitat: "Va feta un quadru".