Laura Rosel serà la substituta de Mònica Terribas a El matí de Catalunya Ràdio. Després de nou mesos al capdavant del Catalunya nit, la presentadora sabadellenca fa el salt als matins i a partir de dilluns competirà amb El món a RAC1 de Jordi Basté pel liderat d’aquella franja horària. Des de l’emissora pública ja promocionen el recanvi al programa amb una nova fotografia a les plataformes digitals. Si fins ara hi havia la cara de Terribas, des d’aquest cap de setmana és una imatge en blanc i negre de Rosel la que dona la benvinguda als oients. Però només unes hores més tard d’haver-la publicat, una polèmica masclista ha centrat el debat a les xarxes socials.

Desenes de comentaris sobre el seu posat seriós han inundat el perfil de Twitter del programa. Que si la seva expressió és “massa dura”, que si està “enfadada”, que si quan somriu està “més guapa”... i també els missatges de contrarèplica de part dels que defensen que la periodista pot posar la cara que vulgui. Un debat abrandat sobre la cara que se suposa que ha de fer Rosel, però que mai no s’ha donat quan el gest greu el fan presentadors homes. Com el seu company Roger Escapa, que apareix així a la fotografia que hi ha al web i les xarxes socials d’El suplement:

Roger Escapa

Roger Escapa | Catalunya Ràdio

Controvèrsies a banda, Laura Rosel s’estrena aquest dilluns al programa més escoltat de la cadena. Amb el repte de recuperar la primera posició a l'EGM. I això només s’aconsegueix amb la professionalitat que ha demostrat amb els més de deu anys de carrera que l’avalen. De Ràdio Sabadell a RAC1, passant per TV3 i anant a petar a Catalunya Ràdio. Rosel és molt més que “una cara bonica”.